★★★★★ ★★★★★
8.8 (24 beoordelingen)
wat te regelen bij scheiding

Wat te regelen bij scheiding?

Er kan een moment in de relatie komen dat het niet meer botert tussen je partner en jou. Jullie samenzijn wordt getekend door miscommunicatie, grimmige stiltes of schreeuwende ruzies. Dat is voor beide niet fijn. Dus besluiten jullie te gaan scheiden. Daar gaan jullie je eerst eens in verdiepen. Want wat te regelen bij een scheiding?

Als je gaat zoeken op internet kom je al snel tot de conclusie dat scheiden best ingewikkeld kan zijn. Er moet veel geregeld worden, documenten ingevuld en stukken opgevraagd. Bovendien heb je een advocaat nodig om de scheiding in te dienen bij de rechtbank. Lastig? Niet als jullie scheiden via Deskundig Scheiden!

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Heldere afspraken maken

De eerste stap is het uitspreken van de wens om te scheiden. De één kan al maanden denken dat het beter is uit elkaar te gaan, voor de ander kan dat als een donderslag bij heldere hemel komen, ook al loopt alles al tijden niet lekker tussen jullie beide. Pas als jullie samen op het zelfde punt staan kan je verder in een scheiding. Vanaf dat moment kunnen jullie afspraken maken en financiële beslissingen nemen. Hebben jullie samen kinderen? Dan is het helemaal belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden. Een kind mag nooit de dupe worden van een scheiding.

Scheiden

Scheiden in zeven stappen

Bij Deskundig Scheiden leiden we jullie stap voor stap door het scheidingstraject heen. Jullie gaan dan uit elkaar op een snelle en soepele manier. De situatie is immers al lastig genoeg. Scheiden doen jullie in zeven stappen en altijd onder professionele en persoonlijke begeleiding. Dat begint met een intakegesprek om jullie wensen en de mogelijkheden te inventariseren. We maken samen een financieel overzicht, stellen een echtscheidingsconvenant op en eventueel een ouderschapsplan als jullie kinderen hebben. Alle afspraken worden nog een keer goed nagelopen en als iedereen akkoord is en alles is ondertekend, dan zorgen wij voor het indienen van de processtukken bij de rechtbank. Na goedkeuring door de rechtbank zorgen wij ook voor de inschrijving bij de gemeente.

Wat te regelen bij scheiding? Deskundig Scheiden helpt

Het hele traject van het kennismakingsgesprek tot de inschrijving bij de gemeente neemt twee tot drie maanden in beslag. Wil je snel, eenvoudig en zonder veel gedoe een echtscheiding regelen? Deskundig Scheiden staat voor jullie klaar! Neem direct contact op.

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
1
“Deskundig?”

Mevrouw Steenbergen beweert “deskundig” en onpartijdig te zijn…
Ik kreeg als partner in een scheiding een brief van haar (in samenwerking met mijn partner)…aangetekend met een aantal data er in waarop ik kon verschijnen

De vraag in de brief aan mij om voor een datum te reageren
Vier keer een mail gestuurd, maar niet 1 keer bericht terug. Mijn partner had wel bericht gehad. Dus hoe zo ptofessioneel en onpartijdig?

1
“Betreurend”

Heel verdrietig om te ervaren als iemand, die je het volledige vertrouwen hebt gegeven, zo nalatig met de nazorg omgaat en er letterlijk haar handen van aftrekt. Helemaal als er kinderen in het spel zijn. Ik voel mij in de steek gelaten en niet serieus genomen. Inmiddels professionele hulp ingeschakeld die de inmiddels geleden schade zal proberen te beperken tot het minimum. Mijn advies is om u daadwerkelijk meer te interesseren en te verdiepen in de situatie van een cliënt. Mijn inziens mag je dit dan ook minimaal verwachten voor het prijskaartje wat er aan vast hangt.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.

  • Wij nemen vandaag nog contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.