wat kost een advocaat bij een scheiding

Wat kost een advocaat bij een scheiding?

Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan moet er veel geregeld worden. Je kijkt eens op internet om alles op een rijtje te zetten zodat je niets vergeet. Je komt dan ook het woord ‘advocaat’ tegen. Als je daarop verder zoekt zie je wat de kosten voor een advocaat zijn. En daar schrik je een beetje van. Want wat kost een advocaat bij scheiding?

Het liefst wil je zonder veel gedoe uit elkaar, en op een stevig prijskaartje zit je ook niet te wachten. Maar een advocaat kan wel 150 tot 200 euro per uur kosten. Scheiden is al duur en lastig genoeg, je zit dus niet te wachten op een prijzige advocaat.

scheiding regelen

Zelf afspraken maken

Gelukkig is een advocaat helemaal niet vaak nodig tijdens een echtscheidingstraject. Als jullie zelf onderling goed afspraken kunnen maken kan een advocaat het grootste deel van het traject aan de zijlijn blijven staan.

Met Deskundig Scheiden gaan jullie een echtscheidingstraject in dat bestaat uit een aantal duidelijke stappen, zodat jullie niets vergeten of over het hoofd zien en snel en soepel door het traject lopen. Alleen aan het einde van het traject is even een advocaat nodig.

Scheidingsdeskundige

Vechtscheiding voorkomen

Belanden jullie in een vechtscheiding, dan wordt het een ander verhaal. Op dat moment moeten jullie beide een advocaat in de arm nemen. Deze advocaten behartigen jullie respectievelijke belangen in de rechtbank.

Als jullie met Deskundig Scheiden uit elkaar gaan wordt er alles aan gedaan om een vechtscheiding te voorkomen. Onze advocaten hebben veel ervaring en weten hoe en wanneer een echtscheiding kan ontaarden in een vechtscheiding en proberen dit waar mogelijk te voorkomen. Zitten de onderhandelingen echt vast, dan kunnen we een mediator uit ons netwerk aanraden. Met een mediator dringen jullie door middel van praten door tot de kern van het probleem om op die manier tot een oplossing te komen.

Wat kost een advocaat bij een scheiding?

Scheiden is al lastig genoeg. Daarbij zitten jullie niet te wachten op een stevig prijskaartje. Met Deskundig Scheiden gaan jullie vlot en voordelig door het echtscheidingstraject! Neem direct contact op voor een prijsopgave.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.