Iedereen had er zin in. Thuiswerken. Sinds COVID-19 worden we er massaal toe gedwongen.  Eindelijk productieve, gelukkige en vrolijke werknemers. Weg van de saaie kantoortuin!

Werk waar je normaliter weken over doet, wordt nu in een dag afgekregen. Niet meer uren in de files staan en geen lange wachtrijen bij de kantoorkantine. Geen lange vergaderingen maar een mail in plaats van een meeting.

En dan begint het. Echtparen die zich aan elkaar beginnen te ergeren. Ruzie over het volle aanrecht. Schreeuwende kinderen die uit verveling niet meer weten wat ze moeten doen. Speelgoed wat overal rondslingert. De hond die de hele tijd zit te blaffen. Manlief die thuiswerkt met de muziek hard aan. Diens vrouw die al vroeg in de ochtend zit te bellen met collega’s in het buitenland. Je kunt je niet meer concentreren op je werk. Irritaties nemen in een rap tempo toe.

Alleen met je partner de hele dag thuiswerken is al een uitdaging. Maar alle dagen van de week met je gezin thuis zijn, zonder dat je naar buiten kunt en zonder sociale contacten, is een hel. Wat zul je weer verlangen naar je bureautje en je collega’s.

Het kater-gevoel na een scheiding

Als je al van plan was om te gaan scheiden en je wordt nu gedwongen om samen binnen te zijn, zit je in een lastig pakket. Apart van elkaar slapen, deed je waarschijnlijk al een lange tijd. Samen op vakantie naar het buitenland, bioscoopje pakken, uit eten in een lekker restaurant kwam al niet meer voor in jullie bestaan. En praten met je partner…..dat was al lange tijd niet aan de orde. Wat nu?

Dit is de perfecte tijd om weer in gesprek met elkaar te gaan over de scheiding. Onze dienstverlening wordt namelijk via de digitale weg voortgezet. Fysiek contact is niet noodzakelijk. De scheiding kan gewoon in gang gezet worden. Wij staan jou en je aanstaande ex-partner te woord via videogesprekken. Telefonisch contact behoort ook tot de mogelijkheid en via e-mail of WhatsApp kun je (financiële) gegevens aanleveren die nodig zijn voor het opstellen van een convenant en een ouderschapsplan. Zelfs op afstand kan de scheiding netjes afgewikkeld worden.

Ben je voornemens om te gaan scheiden, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0528-745698 of via info@deskundigscheiden.nl

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.