★★★★★ ★★★★★
9.2 (10 beoordelingen)
"Wat kost een echtscheiding bij jullie"??
Scheiden kan bij ons vanaf € 249,-

 

Deskundig Scheiden hanteert all-in tarieven, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. In het all-in tarief zijn eventuele verschotten (kosten van derden) inbegrepen. Een scheiding via Deskundig Scheiden kan binnen 2 á 6 weken zijn afgerond. Je bent daardoor altijd goedkoper uit, er hoeft immers geen dure advocaat ingehuurd te worden.

Duidelijkheid vooraf

Onze voorkeur gaat uit naar een all-in tarief. Je weet dan altijd vooraf wat de kosten zijn. Wij hebben geen ‘uurtje-factuurtje-mentaliteit’ en onverwacht hoge nota’s achteraf.

Mocht je toch willen dat er op basis van een uurtarief gewerkt wordt, dan houden we de tijd die wij aan de zaak besteden keurig bij. Je ontvangt dan een urenspecificatie. Zo heb je altijd inzicht waar de uren aan zijn besteed.

Samenwonend zonder kinderen

Wonen jullie samen en hebben jullie geen kinderen. Dan is het verstandig om een convenant op te laten stellen.

Samenwonend mét kinderen

Niet getrouwd, maar je hebt wel kinderen samen met je partner. Het is verplicht om formele afspraken over de kinderen vast te leggen in een ouderschapsplan.

Gehuwd zonder kinderen

Als je getrouwd bent en je wilt scheiden dan moet er een convenant komen waarin alle afspraken staan over de verdeling van alles wat jullie hebben.

Gehuwd mét kinderen

Getrouwd en je hebt samen kinderen. Naast een convenant is het verplicht om formele afspraken over de kinderen vast te leggen in een ouderschapsplan.

Betalingsregeling mogelijk

Deskundig Scheiden is duidelijk, redelijk en flexibel in haar tarieven. Voor ieder budget hebben wij bijstand beschikbaar. Wij kunnen onze tarieven aanpassen aan uw budget. Vooraf sturen wij je de factuur zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook kun je een betalingsregeling treffen en in termijnen betalen.

Wil je precies weten wat de scheiding kost? Neem dan contact met ons op. 

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
9
“Duidelijk, accuraat, professioneel”

Margriet is een pittige dame die snel en duidelijk acteert en handelt. Ook het All in concept, je weet van te voren wat je kunt verwachten incl. de kosten. Duidelijkheid en accuratie. Fijne eigenschappen in tijden van onzekerheid. Aanrader!

10
“Geweldig”

Enorme goede en deskundige hulp tijdens onze scheiding gehad. Gewoon eerlijk, open, oprecht en het beste voor hebben met beide partijen. Enorme inzet bij de punten waar het niet zo fijn liep, en geloof mij die waren er echt! Maar uiteindelijk toch tot een mooi resultaat gekomen waar wij ons alle 2 in konden vinden. Super blij met de snelle afhandeling van onze scheiding!!!Op naar een mooie toekomst en nogmaals super bedankt! Groetjes Chantal Vlot

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.

  • Wij nemen vandaag nog contact met u op.