Tarieven

Wij werken op basis van een vast tarief (inclusief advocaatkosten en griffierechten). U weet vooraf altijd waar u aan toe bent!

De all-in tarieven verschillen per zaak. Dit hangt ervan af of u gehuwd bent in gemeenschap van goederen, of gehuwd bent op huwelijkse voorwaarden of dat het gaat om het beëindigen van een samenlevingsovereenkomst.

Duidelijkheid vooraf

Bij ons dus duidelijkheid over de kosten vooraf. Wij hebben geen ‘uurtje-factuurtje-mentaliteit’ en onverwacht hoge nota’s achteraf.

Mocht er wel op basis van een uurtarief gewerkt worden, dan houden we de tijd die wij aan uw zaak besteden keurig bij. U ontvangt dan een urenspecificatie. Zo heeft u altijd inzicht waar de uren aan zijn besteed.

Flexibele tarieven

Deskundig Scheiden is duidelijk, redelijk en flexibel in haar tarieven. Voor ieder budget hebben wij bijstand beschikbaar. Wij kunnen onze tarieven aanpassen aan uw budget. Vooraf sturen wij u de factuur zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook kunt u in termijnen betalen.

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
10
“Zeer snel en vakkundig geholpen”

Vakkundig geholpen

Alleen maar stukken aanleveren en

Aangegeven wat we wilden,

De rest werd door Deskundigscheiden geregeld

7
“ongedwongen en toch zakelijk”

duidelijk wordt aangegeven hoe de zaken geregeld moet gaan worden. bij pat stelling mogen de verschillende opties wel duidelijker worden

Gratis videogesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis videogesprek.

  • Wij nemen vandaag nog contact met u op.