"Wat kost een echtscheiding bij jullie"??
Scheiden kan bij ons altijd voor een gunstig tarief

Deskundig Scheiden hanteert all-in tarieven, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. In het all-in tarief zijn eventuele verschotten (griffierecht) inbegrepen. Een scheiding via Deskundig Scheiden kan binnen 2 á 6 weken zijn afgerond. Als je gaat scheiden via Deskundig Scheiden ben je altijd goedkoper uit, er hoeft immers geen dure advocaat ingehuurd te worden en kostbare en langdurige rechtszaken worden voorkomen.

Duidelijkheid vooraf

Onze voorkeur gaat uit naar een all-in tarief. Je weet dan altijd vooraf wat de kosten zijn. Wij hebben geen ‘uurtje-factuurtje-mentaliteit’ en onverwacht hoge nota’s achteraf.

Mocht je toch willen dat er op basis van een uurtarief gewerkt wordt, dan houden we de tijd die wij aan de zaak besteden keurig bij. Je ontvangt dan een urenspecificatie. Zo heb je altijd inzicht waar de uren aan zijn besteed.

Samenwonend zonder kinderen

Wonen jullie samen en hebben jullie geen kinderen. Dan is het verstandig om een convenant op te laten stellen.

Samenwonend mét kinderen

Niet getrouwd, maar je hebt wel kinderen samen met je partner. Het is verplicht om formele afspraken over de kinderen vast te leggen in een ouderschapsplan.

Gehuwd zonder kinderen

Als je getrouwd bent en je wilt scheiden dan moet er een convenant komen waarin alle afspraken staan over de verdeling van alles wat jullie hebben.

Gehuwd mét kinderen

Getrouwd en je hebt samen kinderen. Naast een convenant is het verplicht om formele afspraken over de kinderen vast te leggen in een ouderschapsplan.

Betalingsregeling mogelijk

Deskundig Scheiden is duidelijk, redelijk en flexibel in haar tarieven. Wij kunnen onze tarieven aanpassen aan uw budget. Vooraf sturen wij je de factuur zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook kun je een betalingsregeling treffen en in termijnen betalen.

Wil je precies weten wat de scheiding kost? Neem dan contact met ons op. 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.