★★★★★ ★★★★★
9.1 (19 beoordelingen)
De coronacrisis
Stap 1

Kennismaken

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek maken we niet alleen kennis met elkaar, maar bespreken we ook een aantal zaken. Zo vertellen wij u over de mogelijkheden en het verloop van het echtscheidingsproces. Daarnaast kunnen wij u ook vrijblijvend voorzien van juridisch advies.

Als er voldoende vertrouwen van beide kanten is en het goed ‘voelt’, dan maken we een vervolgafspraak en ontvangt u een bevestigingsbrief, waarin wij vragen om o.a. persoonsgegevens, inkomensgegevens, financiële- en fiscale gegevens en overige vermogensrechtelijke informatie.

Zit u met uw scheiding al in een ander stadium dan de beginfase? Ook dan kunt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek. Naast het stukje advies, bespreken we ook de vervolgstappen van uw echtscheidingsproces.

Zoals al eerder is aangegeven is uw eerste gesprek met ons altijd volledig gratis en bovendien vrijblijvend. De kosten voor het eventuele vervolgtraject bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek, maar kunt u tevens vinden in de algemene voorwaarden.

Gratis advies tijdens de inloopmiddag

Elke donderdag vindt van 13:00 t/m 17:30 de inloopmiddag plaats. Zit u met vragen of kunt wel wat tips en advies gebruiken, dan heten wij u van harte welkom! Aan dit bezoek zitten geen kosten verbonden!
Locatie:
Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie.

Vrijblijvend kennismaken

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
8
“Deskundige en onpartijdige scheidingsadvocaat”

Goede en onpartijdige advocaat die de scheiding voor alle partijen zo goed mogelijk wil afwikkelen. Een aanbeveling waard!

1
“Betreurend”

Heel verdrietig om te ervaren als iemand, die je het volledige vertrouwen hebt gegeven, zo nalatig met de nazorg omgaat en er letterlijk haar handen van aftrekt. Helemaal als er kinderen in het spel zijn. Ik voel mij in de steek gelaten en niet serieus genomen. Inmiddels professionele hulp ingeschakeld die de inmiddels geleden schade zal proberen te beperken tot het minimum. Mijn advies is om u daadwerkelijk meer te interesseren en te verdiepen in de situatie van een cliënt. Mijn inziens mag je dit dan ook minimaal verwachten voor het prijskaartje wat er aan vast hangt.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.

  • Wij nemen vandaag nog contact met u op.