Stap 1

Kennismaken

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek maken we niet alleen kennis met elkaar, maar bespreken we ook een aantal zaken. Zo vertellen wij u over de mogelijkheden en het verloop van het echtscheidingsproces. Daarnaast kunnen wij u ook vrijblijvend voorzien van juridisch advies.

Als er voldoende vertrouwen van beide kanten is en het goed ‘voelt’, dan maken we een vervolgafspraak en ontvangt u een bevestigingsbrief, waarin wij vragen om o.a. persoonsgegevens, inkomensgegevens, financiële- en fiscale gegevens en overige vermogensrechtelijke informatie.

Zit u met uw scheiding al in een ander stadium dan de beginfase? Ook dan kunt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek. Naast het stukje advies, bespreken we ook de vervolgstappen van uw echtscheidingsproces.

Zoals al eerder is aangegeven is uw eerste gesprek met ons altijd volledig gratis en bovendien vrijblijvend. De kosten voor het eventuele vervolgtraject bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek, maar kunt u tevens vinden in de algemene voorwaarden.

Gratis advies tijdens de inloopmiddag

Elke donderdag vindt van 13:00 t/m 17:30 de inloopmiddag plaats. Zit u met vragen of kunt wel wat tips en advies gebruiken, dan heten wij u van harte welkom! Aan dit bezoek zitten geen kosten verbonden!
Locatie:
Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie.

Vrijblijvend kennismaken

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
10
“Gewoon heel goed en deskundig”

Scheiden is niet leuk ! , en ingewikkeld. En als er dan iemand is die samen met je alles bekijkt, uitlegt, op papier zet en keer op keer alles met je( of zoals hier beide) doorneemt. Dan ben je daar blij mee, het neemt een deel van de spanning weg. Margreet was voor ons een zeer goede begeleider, ze gaf rust.

7
“ongedwongen en toch zakelijk”

duidelijk wordt aangegeven hoe de zaken geregeld moet gaan worden. bij pat stelling mogen de verschillende opties wel duidelijker worden

Gratis kennismaking

Neem contact op voor vragen of een gratis kennismaking.

  • Indien u wilt worden gebeld