Kennismaken

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek maken we niet alleen kennis met elkaar, maar bespreken we ook een aantal zaken. Zo vertellen wij u over de mogelijkheden en het verloop van het echtscheidingsproces. Daarnaast kunnen wij u ook vrijblijvend voorzien van juridisch advies.

Als er voldoende vertrouwen van beide kanten is en het goed ‘voelt’, dan maken we een vervolgafspraak en ontvangt u een bevestigingsbrief, waarin wij vragen om o.a. persoonsgegevens, inkomensgegevens, financiële- en fiscale gegevens en overige vermogensrechtelijke informatie.

Zit u met uw scheiding al in een ander stadium dan de beginfase? Ook dan kunt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek. Naast het stukje advies, bespreken we ook de vervolgstappen van uw echtscheidingsproces.

Zoals al eerder is aangegeven is uw eerste gesprek met ons altijd volledig gratis en bovendien vrijblijvend. De kosten voor het eventuele vervolgtraject bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek, maar kunt u tevens vinden in de algemene voorwaarden.

Gratis advies tijdens de inloopmiddag

Elke donderdag vindt van 13:00 t/m 17:30 de inloopmiddag plaats. Zit u met vragen of kunt wel wat tips en advies gebruiken, dan heten wij u van harte welkom! Aan dit bezoek zitten geen kosten verbonden!
Locatie:
Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie.

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u ook weten waar u aan toe bent of zit u met vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-15949896 of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!
Neem Contact Op

Direct scheidingshulp

Snelle vragen of advies? Neem vrijblijvend contact op of bel via 0528 74 56 98 Contact opnemen

Waarom Deskundig Scheiden?

✓ Tarief naar uw budget
✓ Binnen twee weken uitspraak
✓ Meer dan 1000 zaken behandeld
✓ Ruim 20 jaar ervaring topadvocatuur
✓ Gecertificeerd Financieel Echtscheidingsconsulent

 

Spreekuurlocaties

Deskundig Scheiden op TV

Dé beste Scheidingsdeskundige van Noord-Nederland te gast bij het programma ‘Ondernemend’ van RTV Drenthe!

E-mail of bel mij terug.

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 12 uur contact met u op.

Scheiden en tegemoetkomingen

Hoe zit het met je recht op toeslagen van de Sociale Verzekeringsbank (SVB), de Belastingdienst en de gemeente als je bent gescheiden?

Lees verder

Goedkoop scheiden is duurkoop

Geld speelt een belangrijke rol bij online scheiden. Het is de goedkoopste manier om uit elkaar te gaan. Heel verleidelijk. Het is namelijk bijna gratis en voor niets. Een handige truc om zo klanten naar je toe te trekken. De klant kan kiezen tussen diverse pakketten tegen zéér gunstige tarieven.

Lees verder

De Ondernemende Scheidingsdeskundige

“Zie het als een springplank”, zei mijn vader. De stap van franchisenemer naar ondernemer.

Lees verder