★★★★★ ★★★★★
8.8 (24 beoordelingen)
Echtscheiding aanvragen

Scheidingsadvocaat of mediator in Zwolle 

Je gaat scheiden van je partner. Of je nu in gemeenschap van goederen of onder het maken van huwelijkse voorwaarden bent gehuwd of als het gaat om de beëindiging van het geregistreerd partnerschap of het einde van de samenlevingsovereenkomst, dan ben je bij Deskundig Scheiden aan het juiste adres. Deskundig Scheiden kan je helpen met alle vormen van scheiden. 

Wij begrijpen als geen ander dat een scheiding een ingrijpende en verdrietige gebeurtenis is. Je bent onzeker over de toekomst. Je wilt graag zo snel mogelijk weten waar je financieel en emotioneel aan toe bent. Ook wil je weten wat je rechten en plichten als ouder zijn. Dat geldt voor jou, maar ook voor je ex-partner. Deskundig Scheiden helpt jou en je ex-partner om grip te houden op de situatie. 

De scheidingsadvocaten, scheidingsdeskundigen, juristen en mediators van ons kantoor zijn er om te bemiddelen. Niet om te procederen. Samen met jou en je ex-partner wordt er gekeken naar een passende oplossing voor nu en in de toekomst. 

scheidingsdeskundige

Geen rechtszaak 

Wij staan erom bekend dat wij een vechtscheiding in een vroeg stadium kunnen voorkomen. Dat blijkt uit de vele scheidingen die succesvol zijn afgerond zonder tussenkomst van gerechtelijke procedures. Gerechtelijke procedures kosten veel tijd en geld en het zorgt voor veel ellende. Daar houden wij niet van. 

De Aanpak

Je wilt geen rechtszaak. Je wilt namelijk geen vechtscheiding. Een vechtscheiding zorgt er dus voor dat de onderlinge communicatie verslechtert en dat de kinderen de dupe worden van de scheiding. Samen met één van onze medewerkers werk en denk je mee. Op deze manier bepaal je zelf of de echtscheidingsbemiddeling slaagt. 

Belangrijke onderwerpen waarover gesproken wordt: 

 • De verdeling van de gemeenschap
 • De afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden 
 • De verdeling van de woning
 • De omgangsregeling met betrekking tot de kinderen
 • Het ouderschapsplan 
 • De kinderalimentatie
 • De partneralimentatie
 • De verdeling/verrekening van pensioenen
 • De vermogensrechtelijke verdeling van de onderneming

Onze scheidingsdeskundigen, scheidingsadvocaten en mediators kunnen voor jou en je aanstaande ex-partner de scheiding in der minne regelen. Je hoeft niet in de rechtbank te verschijnen. 

Bij een scheiding ontstaan er conflicten. In een conflict vertrouw je elkaar meestal niet meer. Wij helpen je aan het herstellen van het vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat de gesprekken goed verlopen en dat de onderlinge communicatie verbetert. 

Voorwaarde is dat je de wens hebt om dus tot een gezamenlijke oplossing te komen. Niet alleen voor elkaar, maar ook voor de kinderen. Wil je meer weten of heb je hulp nodig bij jouw scheiding? Neem dan contact met ons op.

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
10
“Goede begeleiding.”

Mijn ervaring met deskundig scheiden ervaar ik als goed en behulpzaam.
Wij zijn goed en snel geholpen.

Ze weten waar ze over praten en alles word vlotjes en deskundig geregeld. Alles werd goed met ons overlegd. Er werd echt naar je verhaal geluisterd.

10
“Alles snel en grandioos verlopen”

M’n ex-vrouw en ik zijn prima geholpen door Margriet. Alles is snel verlopen. Totaal zijn we 2x bij Margriet op kantoor geweest, de rest ging evt. via mail. Bij het inleveren van de juiste documenten wordt alle werk uit handen genomen en wordt alles goed geregeld. Alles wat verteld wordt is voor iedereen goed te begrijpen waar je aan toe bent. Inmiddels alles achter de rug. Een neef van me al aangeraden en doet dezelfde manier, alles via Margriet.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.

 • Wij nemen vandaag nog contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.