scheidingsdeskundige dalen

Ben je op zoek naar een Scheidingsdeskundige en/of een scheidingsadvocaat in Zuidwolde? 

Bij Deskundig Scheiden zijn alle medewerkers experts in alles dat met echtscheidingen te maken heeft. Een scheidingsadvocaat of mediator in Zuidwolde die voor jou en je aanstaande ex-partner de scheiding van A-tot-Z regelt. Dat is wat jij wil.

Onze Scheidingsdeskundigen, juristen, scheidingsadvocaten en mediators kunnen je juridisch advies geven over alles wat bij een scheiding komt kijken. Dus krijg je altijd de informatie die je benodigt. 

Belangrijke onderwerpen bij een scheiding

Deskundig Scheiden helpt je bij de volgende onderwerpen:

  • De verdeling van de gemeenschap van goederen 
  • De afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden 
  • De verdeling van de woning
  • De omgangsregeling met betrekking tot de kinderen
  • De kinderalimentatie
  • De partneralimentatie
  • De vermogensrechtelijke verdeling van de onderneming
  • De verdeling/verrekening van pensioenen
Scheiden

Mediation of scheidingsadvocaat in Zuidwolde

Er zijn verschillende methoden om een scheiding te regelen. 

De snelste en goedkoopste manier om te scheiden is via een mediator of een scheidingsdeskundige. Hiervoor is fysiek contact niet nodig. Snel scheiden via Deskundig Scheiden kan al binnen 4 á 6 weken. Ook als je een ondernemer bent, dan hebben wij de juiste expertise in huis die je kan helpen bij de verdeling van de onderneming.

Je kunt ook ieder een eigen scheidingsadvocaat benaderen. Echtscheiding via een scheidingsadvocaat is duur en duurt lang. Houd rekening met een tijdspanne van 2 á 3 jaar.

Deskundig scheiden

Kosten Deskundig Scheiden 

Deskundig Scheiden hanteert all-in tarieven. Op deze wijze weet je vooraf waar je aan toe bent. Dus geen verborgen kosten achteraf. Zowel mediators als advocaten kunnen rechtsbijstand met lage inkomens krijgen.

Mocht je vragen hebben over welke manier van echtscheiding voor jou en je ex-partner het meest geschikt is of wil je zo snel mogelijk scheiden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of bekijk de website.

Scheiden
Contact

Contact opnemen of een gratis kennismaking bij scheidingsadvocaat Zuidwolde?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en kijk of Deskundig Scheiden jou en jouw toekomstige ex-partner kan begeleiden in dit lastige traject.

Contact

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.