★★★★★ ★★★★★
9.2 (23 beoordelingen)

Scheidingsadvocaat in Westerbork

Als je uit elkaar gaat, dan komt er veel op je af. Er moeten veel dingen geregeld worden. Aan de ene kant moeten er belangrijke financiële beslissingen genomen worden. Alhoewel aan de andere kant staan de emoties dat vaak in de weg. Het is moeilijk om emotionele zaken en ratio gescheiden te houden. Dat begrijpen wij heel goed. 

Deskundig Scheiden helpt jou en je partner om de scheiding van A-tot-Z af te handelen. Onze scheidingsdeskundige in Westerbork hebben jarenlange ervaring in de afwikkeling van scheidingen. Wij zijn altijd onpartijdig en neutraal. We regelen de scheiding zakelijk en juridisch, maar houden ook rekening met verdriet en emoties.

Deskundige echtscheiding zorgt ervoor dat u de controle over uw leven terugkrijgt en dat niemand wordt benadeeld. Niet jij, niet je ex-partner, maar ook je kinderen.

Hoe eerder financiële en emotionele vrede wordt gecreëerd voor alle betrokkenen, hoe sneller de scheiding is voltooid. Het is belangrijk om open en transparant te blijven communiceren. Wederzijds respect en goede onderlinge communicatie zijn daarbij belangrijke factoren. Indien er geen goede onderlinge communicatie is, helpen wij u hierbij. We denken in oplossingen en niet in problemen.

Scheiding aanvragen in Westerbork 

Met de hulp van Deskundigen Scheiden kan een scheiding al binnen 4 tot 6 weken afgewikkeld zijn. Of het nu een scheidingsadvocaat, een jurist of een mediator is van ons kantoor. Al onze medewerkers hebben alle kennis in huis om u en uw partner bij een scheiding te helpen. Wij zorgen ervoor dat er een juridisch correct echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opgesteld wordt. 

Belangrijke onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • De verdeling van de gemeenschap
  • Het afwikkelen van de huwelijkse voorwaarden 
  • De verdeling van de woning
  • Het bespreken van de omgangsregeling met betrekking tot de kinderen
  • De kinderalimentatie
  • De partneralimentatie
  • Vermogensrechtelijke verdeling van de onderneming
  • De verdeling/verrekening van pensioenen

Als jullie overeenstemming hebben bereikt omtrent alle aspecten (omgang kinderen, verdeling woning, pensioenverevening, kinderalimentatie, etc.), dan worden de definitieve processtukken ingediend bij de rechtbank. De rechter zal vervolgens de scheiding uitspreken.

niet gescheiden

Wat kost een scheiding in Westerbork?

Deskundig Scheiden werkt op basis van all-in tarieven. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten achteraf. Zowel bemiddelaars als advocaten kunnen rechtsbijstand met lage inkomens krijgen. Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk dan onze website. 

 

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
10
“Deskundig en zeer ervaren.”

Wij zijn zeer goed geholpen en begeleid door Deskundig Scheiden. Beide partijen voelden zich gehoord. Zaken werden helder en duidelijk aan ons uitgelegd. Deskundig Scheiden probeert echt een vechtscheiding te voorkomen.

Wij zijn dan ook zeer content met dit kantoor!

1
“Betreurend”

Heel verdrietig om te ervaren als iemand, die je het volledige vertrouwen hebt gegeven, zo nalatig met de nazorg omgaat en er letterlijk haar handen van aftrekt. Helemaal als er kinderen in het spel zijn. Ik voel mij in de steek gelaten en niet serieus genomen. Inmiddels professionele hulp ingeschakeld die de inmiddels geleden schade zal proberen te beperken tot het minimum. Mijn advies is om u daadwerkelijk meer te interesseren en te verdiepen in de situatie van een cliënt. Mijn inziens mag je dit dan ook minimaal verwachten voor het prijskaartje wat er aan vast hangt.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.

  • Wij nemen vandaag nog contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.