Echtscheiding aanvragen

Scheidingsadvocaat in Meppel 

Scheidingsadvocaat of mediator in Meppel

Jij en je partner gaan scheiden. Je leven staat op de kop en ook die van je kinderen. Wat nu? 

Je hebt veel vragen en je bent onzeker over de toekomst. Verdriet en emoties spelen een belangrijke rol. Je wilt zo snel mogelijk weten waar je financieel aan toe bent en hoe je voor de kinderen een goede omgangsregeling krijgt. Dat begrijpen wij heel goed. Deskundig Scheiden helpt jou daarbij. 

Deskundig Scheiden heeft meer dan 20 jaar ervaring in het personen-en familierecht. Directeur en scheidingsdeskundige Margriet Steenbergen is jarenlang werkzaam geweest in het notariaat en de topadvocatuur van Nederland. Zij en haar team weten als geen ander hoe je een scheiding begeleidt en hoe een vechtscheiding al in een vroeg stadium kan worden voorkomen!

Deskundig Scheiden helpt jou en je ex-partner met advies, bemiddeling en mediation. Voor al je vragen ben je bij ons van harte welkom en helpen wij je met de volledige afwikkeling van de scheiding. Van A-tot-Z wordt alles voor je geregeld. 

scheidingsdeskundige

Scheiden in Meppel en omgeving 

Wij behandelen scheidingen in Meppel en in de wijde omgeving. Deskundig Scheiden is het beste scheidingskantoor in de regio en heeft veel zaken met succes afgerond zonder tussenkomst van gerechtelijke procedures. Deskundig Scheiden ziet erop toe dat een scheiding niet uit de hand loopt. De kunst is om emoties en zaken gescheiden te houden. Wij helpen je hiermee. 

Deskundig Scheiden is altijd neutraal en onafhankelijk. Onze medewerkers zijn scheidingsadvocaat,  mediator, jurist of scheidingsdeskundige. Wij zijn er voor jou, je ex-partner en je kinderen. In overleg met jou en je ex-partner komen wij gezamenlijk tot een oplossing. Een rechtszaak is niet nodig. Dat is belangrijk voor de onderlinge relatie tussen jou, je ex-partner en de kinderen, nu en in de toekomst. 

Heb je vragen over scheiden en wil je zo snel mogelijk rust gecreëerd hebben in deze onzekere situatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan zowel particulieren als ondernemers bij. 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.