Met werkgever in gesprek

Scheiden in De Wolden

Je woont in gemeente De Wolden en je bent van plan om te scheiden. Je wilt liever geen rechtszaak en ook geen dure advocaat. Geen probleem. Bij Deskundig Scheiden ben je aan het goede adres. 

Deskundig Scheiden is het beste scheidingskantoor van De Wolden en omgeving. Scheidingsbemiddelaar en mediator Margriet Steenbergen komt van oorsprong uit De Wolden en is jarenlang werkzaam geweest in het notariaat en de topadvocatuur van Nederland. Vele jaren heeft zij gewerkt voor bekende advocatenkantoren in Amsterdam. Margriet Steenbergen is Scheidingsdeskundige en mediator. 

Door de jarenlange ervaring in de advocatuur weet Margriet Steenbergen als geen ander hoe een rechtszaak werkt. Zij hekelt de werkwijze van advocaten die toch willen procederen. Margriet Steenbergen staat erom bekend dat zij geen rechtszaak wil en weet precies hoe een rechtszaak kan worden voorkomen. Je wilt namelijk niet in een vechtscheiding belanden. Na de scheiding is het belangrijk dat het contact met je ex goed blijft. Dat is belangrijk voor de kinderen. De kinderen mogen niet de dupe worden van de scheiding.  

Margriet Steenbergen Deskundig Scheiden

De scheidingsadvocaat in De Wolden?

Om te beginnen is het raadzaam en verstandig om contact op te nemen met Deskundig Scheiden. Margriet Steenbergen of één van haar medewerkers kan jou advies geven en helpen met een nette afwikkeling van de scheiding. Wij begrijpen dat emoties een belangrijke rol spelen tijdens de scheiding en zullen hier uiteraard aandacht aan besteden. Het is de kunst voor een ervaren Scheidingsdeskundige of mediator om emoties en zaken gescheiden te houden. Op deze wijze kan de scheiding juridische en zakelijk keurig afgehandeld worden. 

Scheiden

Hoe gaat het in zijn werk?

Deskundig Scheiden zorgt voor een correcte verdeling van de verdeling van de woning, de inboedel en de afhandeling van alle financiële zaken. In samenspraak met Deskundig Scheiden wordt er ook aandacht besteed aan de omgangsregeling met de kinderen en de te betalen kinderalimentatie. Als over alle onderwerpen overeenstemming is bereikt, dan maakt Deskundig Scheiden een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Dit echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan wordt vervolgens ingediend bij de rechtbank, zodat de rechter de scheiding kan uitspreken. Je hoeft niet in persoon in de rechtbank te verschijnen. Familiezaken zoals een scheiding vallen onder schriftelijke zaken. Schriftelijke zaken worden schriftelijk afgerond. 

De scheidingsadvocaat in De Wolden begeleidt jou en je ex-partner van het begin tot het eind.

Woon je in gemeente De Wolden en ga je scheiden? Neem dan gratis contact op met Deskundig Scheiden. Deskundig Scheiden is bereikbaar via 0528-745698. 

Gedurende de corona-crisis is ons kantoor open. 

Als je gezond bent, kun je op afspraak op kantoor komen en houden wij de door het RIVM opgelegde maatregelen in acht. 

Fysiek contact is niet noodzakelijk. Wil je liever contact via telefoon, videogesprek, e-mail of What’s App, dan is dat geen probleem.  Bel gerust voor advies. 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.