Ben je op zoek naar een mediator en/of een scheidingsadvocaat in de omgeving van Beilen? 

Dan ben je bij Deskundig Scheiden aan het juiste adres. Onze scheidingsadvocaat, juristen en mediators in Beilen kunnen alles dat met echtscheidingen te maken heeft voor je regelen. Zij kunnen je juridisch advies geven over alle onderwerpen die bij een scheiding komen kijken. Een scheidingsadvocaat in Beilen helpt jou en je aanstaande ex-partner met de scheiding.

Onze scheidingsdeskundigen, echtscheidingsadvocaten en mediators in Beilen kunnen voor jou en je aanstaande ex-partner de scheiding van A-tot-Z regelen. Ook de afhandeling bij de rechtbank. 

Belangrijke onderwerpen bij een scheiding

Deskundig Scheiden helpt jou en je ex-partner bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Bij de volgende onderwerpen kunnen wij je van dienst zijn: 

  • De verdeling van de gemeenschap.
  • De afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden .
  • De verdeling van de woning.
  • De omgangsregeling met betrekking tot de kinderen.
  • De kinderalimentatie.
  • De partneralimentatie.
  • De vermogensrechtelijke verdeling van de onderneming.
  • De verdeling/verrekening van pensioenen.
Scheiden

Mediator of scheidingsadvocaat in Beilen

Er zijn verschillende methoden om een scheiding te regelen

De snelste en goedkoopste manier om te scheiden is die via de tussenkomst van een mediator of een scheidingsdeskundige. Deskundig Scheiden kan al binnen 4 tot 6 weken de scheiding voor u afwikkelen. Door middel van het indienen van een gezamenlijk echtscheidingsverzoek kan de zaak door de rechtbank schriftelijk afgedaan worden. Sinds de corona-uitbraak zijn de rechtbanken gesloten. Echter; rechtbanken nemen schriftelijke zaken (eenzijdige echtscheidingsverzoeken) wel in behandeling.

Een andere mogelijkheid is om een eigen echtscheidingsadvocaat in te schakelen. De scheiding die via een echtscheidingsadvocaat verloopt, is kostbaar en duurt erg lang. De advocaat dient voor jou een eenzijdig verzoek tot echtscheiding in bij de rechtbank. Je ex-partner dient ook een eigen advocaat in te de arm te nemen. De advocaat van je ex-partner kan reageren op het eenzijdig verzoekschrift. Wat door jouw advocaat is ingediend. Een scheiding via tussenkomst van advocaten duurt tenminste 2 tot 3 jaar. Meestal wordt een eigen advocaat ingeschakeld als jij en je ex-partner in een vechtscheiding zijn beland en daar moeilijk uit komen.

 

Onderneming en scheiden 

Je bent ondernemer. Heb jij een besloten vennootschap, een vennootschap onder firma of een eenmanszaak? Dan hebben wij de juiste expertise in huis die je kan helpen bij de verdeling van de onderneming. Een scheidingsadvocaat in Beilen kan jou ook hiermee ondersteunen waardoor je op een fijne manier uit elkaar kan.

Deskundig scheiden

Kosten Deskundig Scheiden

Deskundig Scheiden hanteert all-in tarieven. Op deze wijze weet je vooraf waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten achteraf. Ben jij woonachtig in gemeente Midden-Drenthe; Balinge, Beilen, Drijber, Eursinge, Spier, Stuifzand Tiendeveen, Westerbork, Wijster, etc., neem dan contact met ons op. 

Gedurende de corona-crisis houden wij de door het RIVM opgelegde maatregelen in acht. Fysiek contact is niet noodzakelijk. Desgewenst kan een gesprek plaatsvinden door middel van telefoon, videogesprek, e-mail of What’s App. 

Scheiden

Contact opnemen of een gratis kennismaking bij echtscheidingsadvocaat Beilen?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en kijk of Deskundig Scheiden jou en jouw toekomstige ex-partner kan begeleiden in dit lastige traject.

Contact

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.