Scheidingsadvocaat Assen

Scheidingsadvocaat Assen

Willen jullie scheiden omdat de relatie is vastgelopen en jullie hem niet meer vlot kunnen trekken? Dan gaan jullie op zoek naar een snelle en makkelijke manier waar een voordelig prijskaartje aan hangt. Scheiden is immers al ingewikkeld genoeg. Je moet veel regelen, afspraken maken en formulieren invullen. Dan zit je niet te wachten op een ingewikkeld, slepend echtscheidingstraject. Maar je wilt wel graag wat persoonlijke aandacht.

Woon je in Assen of omgeving? Ga dan uit elkaar met Deskundig Scheiden! Wij hebben scheidingsadvocaten in Assen die jullie soepel en vlot door het echtscheidingstraject heen leiden.

Advocaat voor scheiding

Zeven stappen van de scheidingsadvocaat Assen

Een scheidingsadvocaat in Assen loodst jullie in zeven eenvoudige stappen door het echtscheidingstraject heen. Dat begint met een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Assen. Samen inventariseren jullie de wensen en mogelijkheden, maken jullie een overzicht van de bezittingen en financiën en worden afspraken gemaakt die we optekenen in een echtscheidingsconvenant. Komen jullie er samen niet uit, bijvoorbeeld omdat jullie het over bepaalde dingen niet eens zijn? Onze scheidingsdeskundige treedt dan op als mediator. Met behulp van vragen, antwoorden en argumenten dringen jullie samen door tot de kern van het conflict om vervolgens tot een overeenstemming te komen. Op deze manier voorkomen jullie een rechtszaak. Rechtszaken zetten beide partners vaak lijnrecht tegenover elkaar, kunnen leiden tot een vechtscheiding en er hangt een fors prijskaartje aan. Dat voorkom je door te kiezen voor een scheidingsadvocaat van Deskundig Scheiden.

Scheidingsadviseur

Laatste stappen

Wij stellen de processtukken op die jullie bij akkoord ondertekenen. Deze stukken dienen wij in bij de rechtbank. Dit mag bij de wet in Nederland alleen gedaan worden door een advocaat. Als de rechtbank de echtscheiding heeft goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Door goed samen te werken met Deskundig Scheiden kunnen jullie binnen een maand al uit elkaar zijn! Neem direct contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.