Scheidingsadviseur

Scheidingsadviseur

Als het niet meer vlot tussen jou en je partner en de relatie getekend wordt door miscommunicatie en ruzie dan is het verstandig om uit elkaar te gaan. Jullie kunnen dan beide je eigen weg weer gaan en je eigen leven invullen. Dat geeft rust voor jullie beide.

Scheiden kan best lastig zijn. Je moet veel regelen, afspraken maken, formulieren invullen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet is het verstandig een scheidingsadviseur in te schakelen. Een scheidingsadviseur kan jullie door het echtscheidingstraject leiden zodat jullie soepel en snel uit elkaar gaan. Scheiden onder begeleiding van een scheidingsadviseur voorkomt dat jullie verzanden in het kibbelen over grote en kleine dingen, de verdeling van de boedel of de kinderen en de scheiding in een vechtscheiding eindigt.

Scheiden en dan

Scheiden in een aantal eenvoudige stappen

Een echtscheidingsadviseur van Deskundig Scheiden helpt jullie met het doorlopen van het scheidingstraject. Dat doen we in een aantal eenvoudige stappen. We beginnen met een oriënterend gesprek waarin we jullie wensen inventariseren en de mogelijkheden bekijken. We kijken naar jullie financiële situatie en maken een financieel plan voor korte en (voorzienbare) langere termijn. In goed overleg met jullie noteren we de afspraken over de verdeling van het vermogen, de spullen en de schulden.

Scheiding en kinderen

Scheiding met kinderen?

Hebben jullie kinderen? Het is in Nederland verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Ook daar helpt onze scheidingsadviseur jullie bij. De processtukken worden door ons opgesteld, jullie ondertekenen deze en wij dienen het verzoek tot de echtscheiding in bij de rechtbank. Als deze wordt goedgekeurd zorgen wij voor de officiële inschrijving bij jullie gemeente.

Snel gescheiden met een scheidingsadviseur

Hebben jullie een scheidingsadviseur nodig? Deskundig Scheiden helpt jullie professioneel en persoonlijk door het echtsscheidingstraject heen. Ook gaat een scheiding vlot. Met een scheidingsadviseur kunnen jullie al binnen twee tot drie maanden gescheiden zijn. Neem direct contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.