Scheiding regelen

Scheiding regelen

Als jullie besloten hebben te scheiden wil je dat het liefst op een soepele en vlotte manier doen zonder te veel gedoe en zonder een hoog prijskaartje. Je gaat eens zoeken op internet en komt lastige formulieren tegen, uitleg in onbegrijpelijk jargon en een astronomisch uurtarief voor een advocaat om jullie te begeleiden tijdens het hele echtscheidingstraject. Is een scheiding regelen zo lastig..?

Nee, een scheiding regelen hoeft helemaal niet moeilijk en duur te zijn. Met Deskundig Scheiden gaan jullie uit elkaar in zeven eenvoudige stappen. Dat doen jullie met persoonlijke begeleiding en in eenvoudige, heldere taal.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Uit elkaar met een snufje advocaat

Een advocaat is pas helemaal aan het einde van het traject nodig voor het indienen van de stukken bij de rechtbank. In Nederland is het verplicht dat dit door een advocaat gedaan wordt. Omdat een advocaat pas in het laatste deel van het traject nodig is bespaar je op deze kosten.

hulp bij de scheiding van Deskundig Scheiden

Scheiding regelen in zeven stappen

Een scheiding regelen doe je bij Deskundig Scheiden in zeven eenvoudige stappen. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Daarin inventariseren wij wat jullie wensen zijn, en wat de mogelijkheden. Vervolgens maken we een overzicht van de financiën en het bezit en maken we een toekomstbestendig financieel plan. Daarna stellen we een echtscheidingsconvenant op, en een ouderschapsplan als jullie één of meerdere kinderen hebben. Ten slotte nemen we alle processtukken nog een keer door zodat iedereen achter de gemaakte afspraken staat. Na ondertekening dienen wij het echtscheidingsverzoek in de bij de rechtbank. Als dit is goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente en zijn jullie officieel gescheiden. Binnen twee tot drie maanden kunnen jullie al gescheiden zijn.

Deskundig Scheiden kennismaking

Neem vrijblijvend contact op

Willen jullie ook soepel de scheiding regelen? Deskundig Scheiden helpt jullie professioneel en persoonlijk verder zonder lastig jargon of een hoog prijskaartje, maar met persoonlijke aandacht! Neem direct vrijblijvend contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.