Scheiding Hoogeveen

Soms heef een relatie niet meer het gouden randje van de eerste jaren. In plaats daarvan wordt hij getekend door miscommunicatie en ruzie. Het liefst gaan jullie elk je eigen weg, zodat je alleen een nieuw leven op kunt bouwen. Je wilt dus scheiden.

Wil je een scheiding in Hoogeveen aanvragen? Kies dan voor een soepel en eenvoudig traject met Deskundig Scheiden. Samen met een echtscheidingsdeskundige lopen jullie door het echtscheidingstraject zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is en je niets vergeet.

Scheiding Hoogeveen

Deskundig Scheiden kennismaking

Scheiding Hoogeveen in zeven stappen

Bij Deskundig Scheiden ga je uit elkaar in zeven stappen. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Wie zijn jullie, wat zijn jullie wensen en verwachtingen en wie zijn wij en wat mogen jullie van ons verwachten? Daarna maken we een inventarisatie van jullie wensen, de goederen en financiën. Vervolgens maken we een financieel overzicht en kijken we naar de beste manier waarop dit verdeeld wordt. Daar maken jullie onderling afspraken over. We kijken ook naar eventuele alimentatie, zowel partneralimentatie en kinderalimentatie als jullie samen kinderen hebben. Hebben jullie een koophuis en blijft één van beide partners hier in wonen? Dan kijken we of dit financieel mogelijk is en hoeveel de partner die blijft de vertrekkende partner moet betalen om deze uit te kopen.

Scheiden wat nu

Convenant bij scheiding

Alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Hebben jullie samen kinderen dan wordt hierin ook een ouderschapsplan opgenomen. Zijn jullie akkoord met alle afspraken dan maken wij de processtukken op en sturen deze aan de rechtbank. Is de rechtbank akkoord dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Soepele scheiding in Hoogeveen

Maak het jezelf niet te moeilijk bij een scheiding en kies voor uit elkaar gaan met een professional. Een scheiding in Hoogeveen gaat soepel als jullie uit elkaar gaan met Deskundig Scheiden.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.