scheiding aanvragen Zwolle

Scheiding aanvragen Zwolle

Hebben jullie besloten te scheiden en zoeken jullie naar een goede manier om vlot en soepel uit elkaar te gaan zonder veel gedoe? Ga dan uit elkaar met Deskundig Scheiden! Samen met onze professionals op het gebied van echtscheiding gaan jullie vlot door het echtscheidingstraject heen en weet je zeker dat alles goed geregeld wordt.

Willen jullie een scheiding aanvragen in Zwolle omdat jullie in de omgeving wonen? Kies dan voor Deskundig Scheiden! Via ons ga je uit elkaar in zeven eenvoudige stappen.

Wat te regelen bij scheiding

Zeven stappen

Het traject begint met een kennismakingsgesprek. Daarna maken we een inventarisatie van jullie wensen rond de echtscheiding, van het geld en de goederen. We maken een financieel overzicht om een goede verdeling te maken en een beeld te geven van wat er mogelijk is voor de toekomst. Hebben jullie samen een koopwoning en wil één van beide partners in het huis blijven wonen? Dan kijken de partner de andere uit kan kopen en of hij of zij de maandlasten kan blijven dragen op één inkomen. Hebben jullie kinderen, dan bepalen we samen de kinderalimentatie.

Scheiden wat nu

Verdeling

Daarna maken jullie afspraken over de verdeling en zetten we deze in een convenant. Komen jullie er niet helemaal uit met het maken van afspraken en lopen jullie vast in de communicatie? Dan kunnen we een mediator uit ons netwerk adviseren die door middel van praten de communicatie weer vlot trekt.

Hebben jullie kinderen, dan stellen we ook een ouderschapsplan op in het convenant wordt gezet. Is alles akkoord, dan stellen wij de processtukken op en dienen deze in bij de rechtbank. Is de rechtbank akkoord dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Vlotte scheiding aanvragen in Zwolle

Kunnen jullie vlot afspraken maken dan kunnen jullie binnen drie tot vijf weken al gescheiden zijn. Een scheiding aanvragen in Zwolle doe je bij Deskundig Scheiden! Onze professionals zorgen er voor dat jullie vlot en soepel uit elkaar gaan tegen een voordelig tarief.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.