gescheiden

Scheiden zonder rechtszaak en in overleg

Je gaat scheiden, maar je wilt geen rechtszaak en ook wil je geen strijd met je aanstaande ex-partner. Hoe pak je dit aan? 

Geen rechtszaak

Je wilt iemand in de arm nemen die verstand heeft van zaken en die met jou en je partner in overleg gaat over de scheiding, omdat je geen vechtscheiding wilt. 

Met de hulp van Deskundig Scheiden hoef je niet naar de rechter. Er komt geen rechtszaak of strijd. Een eerste gesprek met Deskundig Scheiden biedt helderheid en duidelijkheid. Ook bieden wij een luisterend oor voor emotionele kwesties. Zaken en emoties komen in het eerste gesprek aan de orde, maar het is de kunst om dit van elkaar gescheiden te houden. Wij hebben begrip voor de situatie en helpen jou en je partner om de scheiding netjes af te wikkelen. 

Deskundig Scheiden legt in alle rust stap voor stap uit hoe het huwelijk kan worden ontbonden zonder tussenkomst van een rechter. Ons doel is het behalen van een maximaal resultaat voor jou, je partner, de kinderen en het bedrijf. 

De coronacrisis

Zonder strijd uit elkaar 

Wij grijpen op tijd in, sturen bij, spreken jullie aan en roepen jullie tot de orde als één van jullie onredelijk is. Wij gunnen jullie alle tijd om wederzijdse voorstellen bespreekbaar te maken en deze goed te doorgronden. Geen haast en daarom wel duidelijkheid. Een scheidingsproces is geen makkelijk proces, maar met de juiste begeleiding wordt er respectvol gescheiden met een maximaal resultaat voor alle betrokkenen. 

In circa 3 tot 5 maanden kun je zonder rechtszaak gescheiden zijn. Dit lukt je niet met tussenkomst van advocaten. Advocaten zijn opgeleid om te procederen. Een procedure met advocaten duurt soms jaren. Is er geen conflict, dan creëren ze er wel een. Daardoor wordt jullie het leven nog onmogelijker gemaakt, maar ook die van de kinderen. Als je gaat scheiden met een advocaat, kom je bij de rechtbank en kan de rechtbank advies vragen aan de Raad voor de Kinderbescherming. 

Redelijke tarieven 

Scheiden met de hulp van een advocaat is geen goedkope manier om uit elkaar te gaan. Deskundig Scheiden hanteert daarom redelijke all-in tarieven, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten achteraf. 

Richting geven en rust creëren 

Een scheiding brengt veel emoties met zich mee. Het is de kunst om rust te creëren in deze situatie. Voor jou, je partner en de kinderen. Wij helpen jou en je partner door deze moeilijke periode heen. Wij geven handvaten om weer vooruit te kijken. Deskundig Scheiden biedt kwaliteit en een brug naar de toekomst. 

Als ervaren scheidingsbemiddelaar moet je je inzetten om een vechtscheiding te voorkomen. Een goede mediator hangt niet lui achterover, maar zet zich ten volle in en is creatief in het aandragen van oplossingen. Naast bescheidenheid is mensenkennis ook erg belangrijk. Scheiden met de hulp van Deskundig Scheiden vraagt het uiterste van alle betrokkenen met als doel dat er respectvol wordt gescheiden zonder rechtszaak. 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.