Scheiden wat regelen?

Hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie uit elkaar gaan? De relatie wordt getekend door miscommunicatie en jullie dromen beide van een leven alleen. Dan ga je eens op internet kijken. Want scheiden, wat te regelen?

Je kan het heel moeilijk maken, een echtscheiding. Je kunt alles zelf uitzoeken en regelen. Dan bestaat de kans dat je iets vergeet of bepaalde zaken niet goed vastlegt, waardoor er in de toekomst problemen door kunnen ontstaan.

Scheiden wat regelen

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Uit elkaar met een professional

Beter is het uit elkaar te gaan met een professional van Deskundig Scheiden. Deze neemt je mee door het echtscheidingstraject zodat je zeker weet dat je niets vergeet en alles goed wordt vastgelegd voor de toekomst.

Zeven eenvoudige stappen

Je gaat uit elkaar in zeven eenvoudige stappen. Dat begint met een kennismakingsgesprek waarin we kijken naar de wensen, de situatie en de mogelijkheden. Daarna maken we een inventarisatie van de bezittingen en het vermogen. Aan de hand daarvan stellen we een financieel overzicht op. Hoe wordt de verdeling gemaakt en hoe zien jullie de financiële toekomst? Als één van beide partners bijvoorbeeld in de koopwoning wil blijven moet deze de andere partner uitkopen. Kan dat financieel en kan de partner die in de woning blijft de financiële lasten dragen? Ook wordt er gekeken of er eventueel partneralimentatie en / of kinderalimentatie betaald moet worden.

Scheiden, wat moet ik regelen?

Convenant

Alle afspraken worden vastgelegd in een convenant. Onder andere met dit convenant worden de processtukken opgesteld. Deze sturen wij naar de rechtbank. De rechtbank beoordeelt de stukken. Is de rechtbank akkoord met de echtscheiding dan wordt dat aan ons door gegeven. Wij zorgen dan voor de inschrijving bij de gemeente.

Scheiden, wat te regelen? Deskundig Scheiden helpt

Een echtscheiding, wat te regelen is dus eenvoudig te beantwoorden. Ga uit elkaar met Deskundig Scheiden, dan weet je zeker dat je alles goed geregeld hebt.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.