Fysiek contact niet noodzakelijk!

Scheiden tijdens coronacrisis. Wat nu?

Elke dag zijn er ontwikkelingen rondom het coronavirus. De ontwikkelingen en maatregelen volgen elkaar in een rap tempo op. Elke dag vragen deskundigen zich af of de maatregelen die in Nederland worden getroffen genoeg zijn om het virus de baas te kunnen blijven.

De economie ligt deels plat en veel mensen werken momenteel thuis. Als gevolg van het virus zijn rechtbanken en gerechtshoven (deels) gesloten. Er worden geen verhoren meer gepleegd. De scheidingszaken die wij behandelen, zijn zaken die schriftelijk afgewikkeld worden. Je hoeft niet persoonlijk in de rechtbank te verschijnen. Schriftelijke echtscheidingsprocedures gaan vooralsnog gewoon door.

 

Online scheiden

Online scheiden

Tijdens de corona-epidemie biedt online scheiden een uitkomst. Vanuit huis kun je de scheiding online regelen. Fysiek contact met een mediator, scheidingsadvocaat of Scheidingsdeskundige van Deskundig Scheiden is niet nodig. Via videogesprekken wordt je door onze juridische specialisten persoonlijk te woord gestaan. Via e-mail kun je de financiële gegevens aanleveren, die nodig zijn voor het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. De scheiding kan gewoon doorgaan.

Ga ervan uit dat je de komende tijd nog thuis werkt. Ook je partner. Zulks kan leiden tot irritaties en zorgt voor een enorme druk op je relatie.

Ben je van plan om te gaan scheiden, neem dan contact op met Deskundig Scheiden. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0528 74 56 98. Per e-mail zijn wij benaderbaar via info@deskundigscheiden.nl

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.