Scheiden en dan

Scheiden, en dan?

Niet iedere relatie heeft na een aantal jaar nog een gouden randje. Soms blijkt dat jullie toch niet de goede beslissing hebben genomen, en is het tijd om te scheiden. En dan? Hoe pak je dit aan en hoe ga je op een snelle en soepele manier uit elkaar?

De eerste stap die je neemt als jullie besloten hebben te scheiden is het zoeken en vinden van de juiste hulp en begeleiding. Dit vind je bij Deskundig Scheiden. Onze professionals begeleiden je goed en persoonlijk door het echtscheidingstraject. We helpen je bij het opstellen van een (financieel) plan voor de toekomst en bij het maken van gezamenlijke afspraken. Hebben jullie kinderen? Dan is een ouderschapsplan verplicht. Uiteraard helpen we jullie ook hier bij.

scheiden zonder dure advocaat

Scheiden in zeven eenvoudige stappen

Als jij je afvraagt hoe het scheiden in zijn werk gaat, dan hebben wij daar een eenvoudig antwoord op. Dat doe je bij ons in zeven duidelijke stappen. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we samen wat jullie graag willen en wat de mogelijkheden zijn. We stellen samen een overzicht op van het te verdelen vermogen en bezit en maken een financieel overzicht om een eerlijke verdeling te maken. Daar kan bijvoorbeeld ook een eventuele koopwoning bij horen, een hypotheek en auto’s. We stellen een echtscheidingsconvenant op waarin de afspraken die jullie samen gemaakt hebben zijn opgenomen.

Deskundig Scheiden kennismaking

Echtscheiding in twee maanden

Hebben jullie alles naar tevredenheid op papier staan? Dan hoeven jullie alleen nog de documenten te ondertekenen. Wij zorgen voor de rest. Wij dienen de processtukken in bij de rechtbank, na goedkeuring zorgen wij er voor dat de echtscheiding officieel bij jullie gemeente wordt ingeschreven. Een echtscheiding hoeft niet langer dan twee tot drie maanden te duren.

‘Scheiden, en dan?’ hoeft helemaal geen moeilijke vraag te zijn. Wil je snel, eenvoudig en zonder veel gedoe een echtscheiding regelen? Deskundig Scheiden staat voor jullie klaar! Neem direct contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.