Deskundig Scheiden werkt veilig

Deskundig Scheiden heeft oplossing voor 1,5 meter afstand op kantoor

De komende maanden moeten we rekening houden met anderhalve meter afstand tussen personen. Videobellen via Zoom of Skype, Whatsappen en Face-timen is een tijdelijke oplossing om met elkaar op afstand te communiceren, maar de praktijk wijst uit dat klanten die in een scheiding liggen persoonlijke begeleiding prefereren. Daarom heeft Deskundig Scheiden de oplossing voor de ‘anderhalve meter’ afstand op kantoor ter preventie van het Coronavirus. Wij bieden een veilige werkomgeving.

 

Bescherming van klanten en medewerkers

Wij hebben onze kantoren en werkplekken anders ingericht en het personeel instructies gegeven voor een andere manier van werken. In de spreekkamer is een verhoogde scheidingswand geplaatst van plexiglas, zodat onze Scheidingsdeskundigen en de klanten op gepaste afstand met elkaar kunnen praten en zo beschermd zijn tegen COVID-19. Tussen de diverse werkplekken zijn verhoogde transparante kunststof schermen gemonteerd. Op deze manier kan iedereen veilig en gezond werken.

Safety first

Ga je scheiden en gaat je voorkeur uit naar persoonlijk contact. Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een fysieke afspraak. Deskundig Scheiden heeft zich voorbereid op ‘Social ‘Distancing’. Zo beschermen wij onze klanten en onze medewerkers!

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.