Scheiden Assen

Scheiden Assen

Gaan jullie scheiden en wonen jullie in Assen of omgeving? Ga dan uit elkaar met Deskundig Scheiden. Samen met één van onze professionals lopen jullie vlot en soepel door het echtscheidingstraject en ronden jullie dit naar beider tevredenheid af.

Uit elkaar gaan kan een lastige tijd zijn. Emoties die de communicatie dwars zitten, er moet veel geregeld worden en jullie moeten samen om de tafel om spullen en vermogen te verdelen. Het is een ingewikkeld proces, dat je beter niet alleen kunt doorlopen om te voorkomen dat je iets vergeet of achteraf niet goed geregeld hebt.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Scheiden in Assen

Als je gaat scheiden in Assen met Deskundig Scheiden doorloop je het echtscheidingstraject in zeven eenvoudige stappen. Dat begint met een kennismakingsgesprek. Samen inventariseren we jullie wensen en de mogelijkheden. Ook maken we een financieel overzicht. We bespreken wat mogelijk is rond bepaalde beslissingen, zoals het aanhouden van de koopwoning die jullie samen hadden. Hebben jullie samen kinderen? Dan worden hier ook afspraken over gemaakt, bijvoorbeeld over bij wie de kinderen gaan wonen, of en hoeveel kinderalimentatie wordt betaald en hoe jullie elkaar op de hoogte houden van belangrijke informatie over de kinderen. Deze afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Scheiding advocaat

Convenant

Dit ouderschapsplan is samen met alle andere afspraken onderdeel van het echtscheidingsconvenant. Wij stellen dit convenant op. Als jullie hiermee akkoord gaan zorgen wij er voor dat de processtukken naar de rechtbank gaan. Als de rechtbank akkoord geeft zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Mediation

Is het maken van afspraken lastig, bijvoorbeeld omdat de communicatie vastloopt? Dan kunnen wij een mediator uit ons netwerk van professionals aanraden. Samen met een mediator praten jullie over de problemen en miscommunicatie, zodat de onderhandelingen weer vlot getrokken worden en jullie goede onderlinge afspraken kunnen maken.

Scheiden in Assen doe je dus met Deskundig Scheiden. Samen lopen jullie soepel door het echtscheidingstraject zodat jullie vlot uit elkaar gaan.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.