Recensies Deskundig Scheiden

“Margriet Steenbergen denkt in oplossingen. Niet in problemen. Wij zullen haar zeker aanbevelen.”
 Riet en Simon –

“Al in de beginfase van ons scheidingstraject legde Margriet uit dat er niemand op financieel gebied wordt onderbedeeld of overbedeeld. Iemand tot op zijn hemd uitkleden komt in haar praktijk niet aan de orde. Dit was voor ons een hele geruststelling. Aan het eind van het traject konden wij elkaar recht in de ogen kijken.”
– Anoniem –

“Door haar jarenlange ervaring binnen de advocatuur weet Margriet dat procederen in familiezaken vermeden moet worden. Degene die er beter van worden, dat zijn de advocaten. Die creëren enkel meer conflicten om zo uren te kunnen schrijven. Margriet praat uit ervaring en weet hoe zij de beëindiging van een huwelijk op zeer professionele wijze moet afsluiten.”
– Marcel en Mieke –

“Margriet is professioneel en discreet. Zij verstaat haar vak.”
– Arno en Anita –

“Het gevoel dat er altijd iemand is waar je terecht kunt met vragen e.d. via de mail of telefoon, gaf ons een rustig gevoel. Het heeft ons geholpen in het verwerkingsproces. Complimenten voor Margriet voor haar menselijke kant en een goede afloop van de zaak. Dank!”
– Nienke en Tom –

“Margriet heeft ons letterlijk door dit verdrietige proces heen gesleept. Zonder haar bijstand hadden we het in onderling overleg niet gered. Heel erg bedankt voor je inzet!”
– Melanie –

“Deskundig Scheiden heeft in alle opzichten waargemaakt wat ze zeggen”. Bekwaam, discreet, inlevend en heldere taal. Margriet maakte ons duidelijk dat advocaten alleen maar uren willen maken. Bij haar en haar team wisten we direct waar we aan toe waren. Deskundig Scheiden streeft naar een win-win situatie en dat is gelukt. We zijn Margriet zeer dankbaar!”
– Alfred en Marja –

Gratis kennismakingsgesprek

Wilt u ook weten waar u aan toe bent of zit u met vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-15949896 of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!
Neem Contact Op

Direct scheidingshulp

Snelle vragen of advies? Neem vrijblijvend contact op of bel via 0528 74 56 98 Contact opnemen

Waarom Deskundig Scheiden?

✓ Tarief naar uw budget
✓ Binnen twee weken uitspraak
✓ Meer dan 1000 zaken behandeld
✓ Ruim 20 jaar ervaring topadvocatuur
✓ Gecertificeerd Financieel Echtscheidingsconsulent

 

Spreekuurlocaties

Deskundig Scheiden op TV

Dé beste Scheidingsdeskundige van Noord-Nederland te gast bij het programma ‘Ondernemend’ van RTV Drenthe!

E-mail of bel mij terug.

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 12 uur contact met u op.

Scheiden en tegemoetkomingen

Hoe zit het met je recht op toeslagen van de Sociale Verzekeringsbank (SVB), de Belastingdienst en de gemeente als je bent gescheiden?

Lees verder

Goedkoop scheiden is duurkoop

Geld speelt een belangrijke rol bij online scheiden. Het is de goedkoopste manier om uit elkaar te gaan. Heel verleidelijk. Het is namelijk bijna gratis en voor niets. Een handige truc om zo klanten naar je toe te trekken. De klant kan kiezen tussen diverse pakketten tegen zéér gunstige tarieven.

Lees verder

De Ondernemende Scheidingsdeskundige

“Zie het als een springplank”, zei mijn vader. De stap van franchisenemer naar ondernemer.

Lees verder