Scheidingsdeskundige

Mediator scheiding

Als je gaat scheiden moet er veel geregeld worden. Wat doe je met het huis? Waar gaan de kinderen wonen? En alle gezamenlijke spullen, wie krijgt wat? Je wilt graag op een nette, soepele manier uit elkaar, maar soms kan het allemaal een beetje te veel worden. Stress, onbegrip, boosheid, alle emoties tuimelen over elkaar en jullie lopen helemaal vast in de afspraken. Dan zoek je deskundige hulp bij een mediator scheiding!

De mediators van Deskundig Scheiden hebben ruime ervaring binnen het notariaat en de topadvocatuur, weten hoe en waarom scheidingen kunnen leiden tot vechtscheidingen en hoe ze dit kunnen voorkomen.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Wat doet een mediator scheiding?

Een mediator scheiding is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt bij het oplossen van eventuele conflicten die ontstaan bij een scheiding. De mediator neemt een neutraal standpunt in en heeft dus geen eenzijdig belang zoals een advocaat. Door het stellen van vragen en het goed luisteren naar antwoorden wordt de kern van de onenigheid naar boven gehaald. Daarna wordt er gewerkt aan een oplossing waar beide partijen achter staan. Dit gaat, in tegenstelling tot bij een rechtszaak, op vrijwillige basis, er is dus geen sprake van dwang.

Een mediator scheiding mag niet verward worden met een relatietherapeut. Blijkt dat een relatietherapeut gewenst is, dan kan Deskundig Scheiden uit haar brede netwerk van scheidings- en relatiedeskundigen een therapeut adviseren.

Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Scheiden in zeven stappen

Met Deskundig Scheiden ga je uit elkaar in zeven eenvoudige stappen en onder deskundige en professionele begeleiding. Van het eerste kennismakingsgesprek tot en met de inschrijving van de officiële scheiding bij de gemeente; Deskundig Scheiden helpt jullie vlot en persoonlijk door het echtscheidingstraject. Binnen twee tot drie maanden kan de scheiding al afgehandeld zijn!

Neem direct contact op met onze mediator.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.