Mediator in Meppel 

Jij en je partner gaan uit elkaar, maar de kinderen mogen niet de dupe worden van de scheiding. Het besluit om te gaan scheiden heeft jullie leven overhoop gehaald. Waar begin je? 

Jij en je ex-partner zijn onzeker over de toekomst. Jullie zitten met veel vragen over financiële zaken en de emoties spelen ook parten. Je gedachten en emoties kun je moeilijk scheiden van zaken die geregeld moeten worden. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom helpt Deskundig Scheiden je om de emoties en zaken gescheiden te houden. Wij zorgen voor een nette afwikkeling van de scheiding.  

Een ervaren mediator van Deskundig Scheiden helpt jou en je ex-partner met advies, bemiddeling en mediation. Voor al je financiële en juridische vragen ben je bij ons van harte welkom en helpen wij je met de volledige afwikkeling van de scheiding. Ook helpen wij je met de omgangsregeling voor de kinderen. Van A-tot-Z wordt alles voor je geregeld. 

Geen rechtszaak 

Wij behandelen (ook complexe) scheidingen in Meppel en omgeving. Deskundig Scheiden is het beste scheidingskantoor in de regio en heeft verstand van zaken. Veel zaken hebben wij succesvol afgerond zonder tussenkomst van gerechtelijke procedures. In overleg met jou en je ex-partner komen wij gezamenlijk tot een oplossing. Een rechtszaak is niet nodig. Dat is belangrijk voor de onderlinge relatie tussen jou, je ex-partner en de kinderen, nu en in de toekomst 

De mediators en Scheidingsdeskundigen van Deskundig Scheiden zijn allemaal neutraal en onafhankelijk en zijn er voor jou, je ex-partner en de kinderen. Wij zorgen ervoor dat je snel weet waar je emotioneel en financieel aan toe bent.

Zoek je een ervaren mediator met verstand van zaken in Meppel? Dan kan Deskundig Scheiden je helpen. Neem gratis contact met ons op. Wij staan zowel particulieren als ondernemers bij. 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.