★★★★★ ★★★★★
9.2 (23 beoordelingen)

Dé mediator in de regio Meppel 

Meppel is een bekend werkgebied voor Deskundig Scheiden. Meppel ligt op steenworp afstand van Staphorst. Daarom heeft Deskundig Scheiden ook een nevenlocatie in Staphorst. Dit prachtige dorp ligt in de plattelandsregio rond Meppel. 

Voor scheidingsadvies, een alimentatieberekening, een ouderschapsplan, een nieuwe hypotheek of advies over het testament komen klanten uit Meppel en Staphorst naar Deskundig Scheiden. Ons kantoor in laagdrempelig en onze medewerkers hebben een persoonlijke klantbenadering. Deskundig Scheiden onderscheidt zich ook door het geven van lezingen en het schrijven van columns over scheidingsperikelen. De combinatie van grote vakbekwaamheid en scherpe tarieven maken Deskundig Scheiden tot het beste scheidingskantoor in de regio Meppel. 

Waar kunnen we jou mee helpen? 

 • Beëindiging van het huwelijk 
 • Beëindiging van het geregistreerd partnerschap 
 • Einde van het samenlevingscontract 
 • Beëindiging van een buitenlands huwelijk 
 • Advies over de omgangsregeling 
 • Opstellen van een ouderschapsplan 
 • Kinderalimentatieberekening 
 • Partneralimentatieberekening 
 • Inboedelverdeling 

De medewerkers van Deskundig Scheiden hebben allemaal een no-nonsense mentaliteit. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Wij zijn sterk verbonden met de stad en het platteland en daarom weet het publiek ons kantoor in de wijde omgeving te vinden. 

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
1
“Betreurend”

Heel verdrietig om te ervaren als iemand, die je het volledige vertrouwen hebt gegeven, zo nalatig met de nazorg omgaat en er letterlijk haar handen van aftrekt. Helemaal als er kinderen in het spel zijn. Ik voel mij in de steek gelaten en niet serieus genomen. Inmiddels professionele hulp ingeschakeld die de inmiddels geleden schade zal proberen te beperken tot het minimum. Mijn advies is om u daadwerkelijk meer te interesseren en te verdiepen in de situatie van een cliënt. Mijn inziens mag je dit dan ook minimaal verwachten voor het prijskaartje wat er aan vast hangt.

10
“Alles snel en grandioos verlopen”

M’n ex-vrouw en ik zijn prima geholpen door Margriet. Alles is snel verlopen. Totaal zijn we 2x bij Margriet op kantoor geweest, de rest ging evt. via mail. Bij het inleveren van de juiste documenten wordt alle werk uit handen genomen en wordt alles goed geregeld. Alles wat verteld wordt is voor iedereen goed te begrijpen waar je aan toe bent. Inmiddels alles achter de rug. Een neef van me al aangeraden en doet dezelfde manier, alles via Margriet.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.

 • Wij nemen vandaag nog contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.