Mediator echtscheiding

Mediator echtscheiding

Scheiden brengt veel met zich mee. Het vooruitzicht op een toekomst alleen, een leven waarin je alle beslissingen weer zelf kan nemen en je eigen boontjes dopt. Maar er moet ook veel geregeld worden. Als jij en je partner het niet over alle afspraken eens zijn of zelfs op geen enkele manier tot elkaar kunnen komen, dan leidt dat tot miscommunicatie, onenigheid en ruzie. Terwijl jullie het liefst vlot en zonder gedoe uit elkaar willen. Dan is het tijd om een mediator echtscheiding van Deskundig Scheiden in te schakelen.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Wat is een mediator echtscheiding

Een mediator echtscheiding is een onafhankelijke bemiddelaar die conflicten in een echtscheidingstraject voorkomt of oplost als ze er al zijn. Een echtscheidingsmediator is geen advocaat, en vertegenwoordigd dus niet maar één van beide kanten. In plaats daarvan hoort een mediator beide kanten van het verhaal om tot de kern van het probleem door te dringen. Op die manier proberen jullie samen tot een oplossing te komen waar iedereen achter staat. Er is ook nooit sprake van dwang. Oplossingen worden op vrijwillige basis aangenomen.

Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Een vlotte echtscheiding

Kiezen jullie voor een echtscheidingsmediator van Deskundig Scheiden, dan kunnen jullie rekenen op professionele begeleiding. De mediators echtscheiding van Deskundig Scheiden hebben een ruime ervaring binnen het notariaat en de topadvocatuur. Zij weten waar slepende echtscheidingstrajecten vol ruzie en miscommunicatie toe kunnen leiden en hoe vervelend dat is voor alle betrokken partijen. En zij weten vooral hoe ze dit kunnen voorkomen.

Let op, een echtscheidingsmediator is geen relatietherapeut! Hebben jullie meer behoefte aan een relatietherapeut dan aan een mediator? Deskundig Scheiden heeft een breed netwerk aan professionals en wij doen jullie graag een aantal suggesties voor een goede, professionele relatietherapeut.

Willen jullie scheiden met behulp van een mediator echtscheiding? Deskundig Scheiden helpt jullie professioneel en persoonlijk verder.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.