hulp bij de scheiding van Deskundig Scheiden

Mediator Drenthe

Als je gaat scheiden valt een deel van je leven dat je als vertrouwde en vanzelfsprekende basis aannam ineens onder je voeten vandaan. Er moet veel geregeld worden. Wat wordt er met alle gezamenlijke spullen gedaan? Wat doe je met het huis? Waar gaan de kinderen wonen? Je wilt op een nette manier uit elkaar, maar de stress, boosheid en het verdriet laaien soms hoog op. Een mediator van Deskundig Scheiden in Drenthe helpt hierbij.

Mediator in Drenthe

Wat doet een mediator bij een scheiding

Een mediator is een onafhankelijke en professionele bemiddelaar. Hij of zij helpt bij het oplossen van eventuele conflicten bij een scheiding. Daarbij wordt een neutraal standpunt ingenomen, een mediator heeft dus geen eenzijdig belang zoals een advocaat. Met vragen, antwoorden en argumenten wordt de kern van een conflict boven water gehaald, waarna beide partijen met behulp van de bemiddelaar gaan werken aan een oplossing. In tegenstelling tot bijvoorbeeld in een rechtszaak is dit op vrijwillige basis, zonder dwang. Een mediator is echter geen relatietherapeut! Wel kan de hij of zij een relatietherapeut in Drenthe of omgeving vinden als dat nodig is.

Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Mediator in Drenthe

Een regionale mediator uit Drenthe heeft veel voordelen. Hij of zij kent de regio, zit altijd in de buurt en heeft een breed netwerk in Drenthe, wat bijvoorbeeld van pas komt als je na de scheiding een woning zoekt in de provincie. De mediators van Deskundig Scheiden zijn geworteld in Drenthe, wat dadelijk een vertrouwd gevoel geeft. Ze kennen de provincie en haar mensen, spreken jouw taal en kunnen je daarom gericht, professioneel en persoonlijk van dienst zijn. Neem direct contact op met onze mediator.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.