Mediator echtscheiding

Mediator Beilen

Wonen jullie in Beilen en omgeving, gaan jullie scheiden en kunnen jullie daar wel een beetje hulp bij gebruiken? Bijvoorbeeld omdat jullie er samen niet uitkomen met de afspraken, omdat er punten zijn waarop jullie van mening verschillen of misschien zelfs wel omdat jullie helemaal niet meer met elkaar praten. Dat is een mediator in Beilen een uitkomst.

Met een mediator in Beilen en omgeving van Deskundig Scheiden zorgen jullie er voor dat je samen weer door één deur kan en afspraken maakt die worden opgetekend in het echtscheidingsconvenant.

Mediator in Drenthe

Wat doet een mediator in Beilen?

De mediators van Deskundig Scheiden hebben een ruime ervaring binnen het notariaat en de topadvocatuur. Zij weten precies waarom een echtscheiding kan uitmonden in een vechtscheiding, en vooral hoe ze dit kunnen voorkomen.

Een mediator is een onafhankelijk bemiddelaar die helpt bij het oplossen van conflicten die ontstaan bij een scheiding of die daarvoor al ontstaan zijn en invloed hebben op de soepele voortgang van het echtscheidingstraject. Een mediator neemt altijd een neutraal standpunt in en vertegenwoordigt dus nooit één van beide partijen. De mediator stelt vragen en luistert goed naar de antwoorden om tot de kern van het probleem te komen. Vervolgens wordt gewerkt aan een oplossing waar beide partijen achter staan.

Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Uit elkaar in zeven eenvoudige stappen

Bij Deskundig Scheiden gaan jullie uit elkaar in zeven eenvoudige stappen. Dat begint met een kennismakingsgesprek, eindigt bij de inschrijving van de scheiding bij de gemeente en duurt twee tot drie maanden. Samen met Deskundig Scheiden maken jullie een financieel overzicht, stellen een echtscheidingsconvenant en eventueel ouderschapsplan op en worden vermogen en bezittingen verdeeld.

Op zoek naar een mediator in Beilen of omgeving? Een mediator van Deskundig Scheiden helpt jullie snel en professioneel verder zodat jullie samen soepel door het scheidingstraject lopen.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.