Mediation Hoogeveen

Mediation Hoogeveen

Mediation Hoogeven | Als je uit elkaar gaat moet er veel geregeld worden. Hoe maken jullie de juiste verdeling van spullen en vermogen? Wat doen jullie met het huis? Bij wie gaan de kinderen wonen? Wie mag de hond houden? Je wilt graag op een vlotte en eerlijke manier uit elkaar, maar jullie lijken niet tot elkaar te kunnen komen. Beschuldigingen vliegen over en weer, boosheid en frustratie overheersen de gesprekken. Of misschien weigeren jullie juist wel met elkaar te praten.

Kortom, samen komen jullie er niet uit. Dus zoeken jullie deskundige hulp bij een mediator.

Mediation bij echtscheiding

Mediator Hoogeveen

Wonen jullie in Hoogeveen of omgeving? Met mediation in Hoogeveen van Deskundig Scheiden kiest u voor ruime ervaring binnen het notariaat en de topadvocatuur. Bovendien hebben zij veel ervaring met scheidingen en weten hoe en waarom echtscheidingen kunnen leiden tot vechtscheidingen. En vooral: hoe ze dit kunnen voorkomen. Samen met een mediator van Deskundig Scheiden komen jullie er zeker uit.

Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Wat doet een mediator?

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die jullie helpt bij het oplossen van conflicten en miscommunicatie. De mediator staat hier altijd onafhankelijk in, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een advocaat, die altijd één van beide partijen bijstaat. Een mediator stelt vragen en luistert goed naar beide partijen, zodat hij of zij tot de bodem van het conflict kan komen. Daarna wordt er gewerkt aan een oplossing zodat beide partijen tot elkaar kunnen komen en er afspraken gemaakt kunnen worden waar iedereen achter staat. Op die manier wordt het echtscheidingstraject weer in een soepele baan geschoven zodat jullie vlot uit elkaar kunnen zonder onenigheid.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Soepel uit elkaar met mediation in Hoogeveen

Dat doen jullie in zeven eenvoudige stappen. Het traject begint met een kennismakingsgesprek waarin wensen en mogelijkheden geïnventariseerd worden. Er wordt een echtscheidingsconvenant opgesteld waarin alle afspraken beschreven staan. Deskundig Scheiden stelt vervolgens de processtukken op. Als jullie alles doorgenomen hebben en een handtekening hebben gezet dienen wij de stukken in bij de rechtbank. Is de rechtbank akkoord, dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Ook op zoek naar mediation in Hoogeveen zodat jullie soepel kunnen scheiden? Deskundig Scheiden helpt!

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.