mediation Drenthe

Mediation Drenthe

Hebben jullie besloten te gaan scheiden? Dan komt er veel op jullie af. Er moeten veel zaken geregeld worden, jullie moeten samen afspraken maken en alle spullen moeten worden verdeeld. Emoties kunnen hoog oplopen en stress en spanning bepalen de dag. Dan kan het moment komen dat jullie er samen niet meer uitkomen.

Mediator in Drenthe

Onderhandelen met een mediator

Onderhandelingen worden getekend door ruzie, jullie kunnen samen niet meer door één deur of willen zelfs helemaal niet meer met elkaar praten. Op dat moment loopt het echtscheidingstraject vast. Jullie moeten immers samen achter de afspraken staan voor het opstellen en ondertekenen van het echtscheidingsconvenant. Een scheiding kan dan zelfs uitlopen op een vechtscheiding.

Om de onderhandelingen weer vlot te trekken kunnen jullie gebruik maken van mediation. Gaan jullie uit elkaar via Deskundig Scheiden dan kunnen wij een mediator uit ons netwerk adviseren. Mediation in Drenthe trekt jullie onderhandelingen weer vlot zodat jullie snel en goed afspraken kunnen maken.

Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Wat is mediation Drenthe?

Met een mediator gaan jullie samen in gesprek. Door vragen dringt de mediator door tot de kern van het probleem, zodat jullie samen een oplossing kunnen vinden. De mediator draagt zelf geen oplossingen aan, die moet vanuit jullie zelf komen. De mediator staat neutraal tussen jullie in en helpt het gesprek op gang te brengen. Er wordt dus nadrukkelijk geen partij getrokken, zoals een advocaat dat doet. Ook gaan jullie een mediationtraject in op vrijwillige basis. Er is dus geen sprake van dwang, zoals wel het geval is als jullie in een vechtscheiding zitten, waarbij je gedwongen wordt bepaalde afspraken te maken via de advocaat.

Met mediation in Drenthe trekken jullie onderhandelingen weer vlot. Dat scheelt veel ergernis, energie en kosten! Een vechtscheiding is vaak een slepend en kostbaar proces. Kies daarom voor mediation Drenthe om soepel, vlot en voordelig door het echtscheidingstraject te lopen.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.