Kosten echtscheidingsadvocaat

Kosten echtscheidingsadvocaat

Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan komt er veel op je af. Je moet samen afspraken maken, je moet een verdeling maken van het vermogen en de spullen en als jullie kinderen hebben moet een ouderschapsplan opgesteld worden om goede afspraken over de zorg en kosten voor de kinderen op papier te zetten. Je hebt iets gehoord over advocaten en scheiden en het prijskaartje dat daar aan hangt. Dus ga je eens zoeken op internet. Want wat zijn de kosten voor een echtscheidingsadvocaat?

Er zijn verschillende manieren waarop jullie uit elkaar kunnen gaan. Online bijvoorbeeld, aan de hand van een pakket met een vaste prijs. Maar soms is online uit elkaar gaan geen optie, bijvoorbeeld omdat de emotie hoog op kan lopen en het niet lukt samen goede afspraken te maken. Dan ga je uit elkaar met een echtscheidingsadvocaat.

Scheidingsadvocaat

De complexiteit van een scheiding

Wat de kosten van een echtscheidingsadvocaat zijn hangt af van een aantal factoren. De complexiteit van een scheiding is daar één van. Kinderen, een koophuis en financiële constructies zijn voorbeelden van zaken die een scheiding ingewikkelder maken. Hoe lastiger de scheiding, des te meer tijd is er nodig met de advocaat. Kunnen jullie samen helemaal niet door één deur? Ook dan is er meer tijd van de advocaat nodig omdat deze moet bemiddelen, wat invloed heeft op de kosten.

Deskundig Scheiden kennismaking

Soepel uit elkaar zonder hoge kosten voor een echtscheidingsadvocaat

Met een echtscheidingsadvocaat van Deskundig Scheiden gaan jullie samen soepel door het echtscheidingstraject. Onderling maken jullie afspraken en met de advocaat worden deze in het echtscheidingsconvenant vastgelegd. Samen ruimen jullie (emotionele) obstakels uit de weg om tot goede overeenkomsten te komen en de advocaat zorgt samen met jullie voor een eerlijke verdeling van spullen en vermogen. Omdat jullie soepel uit elkaar gaan lopen de kosten voor een echtscheidingsadvocaat niet hoog op. Bovendien is er op deze manier ook ruimte om na de echtscheiding op een prettige manier met elkaar om te gaan.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.