Hulp bij uit elkaar gaan

Hulp bij uit elkaar gaan

Jullie hebben besloten uit elkaar te gaan. Dat was een weloverwogen beslissing, en jullie weten dat er de komende tijd veel op je af komt. Je kunt dus wel wat hulp bij uit elkaar gaan gebruiken. Want waar moet je allemaal aan denken en hoe zorg je er voor dat je niets vergeet?

Deskundig Scheiden geeft professionele hulp bij uit elkaar gaan. Samen doorlopen jullie het echtscheidingstraject en worden al jullie vragen beantwoord.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Uit elkaar in zeven stappen

Met Deskundig Scheiden ga je uit elkaar in zeven stappen. We beginnen met een kennismaking. Wie zijn jullie, wat willen jullie en wat kunnen we voor jullie betekenen? Daarna volgt een inventarisatiegesprek. Wat zijn jullie wensen en mogelijkheden? We bekijken samen de financiën en hoe jullie de verdeling graag zien. Aan de hand van verschillende vragen stellen we samen een echtscheidingsconvenant op, waarin we alle afspraken rond de echtscheiding en daarna vastleggen. Wij stellen de processtukken op, die wij vervolgens indienen bij de rechtbank. Als de rechtbank de echtscheiding goedkeurt zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

hulp bij de scheiding van Deskundig Scheiden

Vlot uit elkaar

Met Deskundig Scheiden ga je niet alleen soepel uit elkaar met goede afspraken, scheiden gaat ook nog eens vlot. Als jullie goed kunnen samenwerken en snel tot overeenstemming komen bij het maken van afspraken kunnen jullie al binnen een maand uit elkaar zijn.

Komen jullie er samen niet uit en staat de echtscheiding in het teken van miscommunicatie, dan kunnen wij optreden als mediator. Hierbij staan we jullie als neutrale partij bij, en kiezen dus niet voor één kant. Door middel van vragen en praten dringt een mediator door tot de kern van het probleem, wat er voor kan zorgen dat jullie dichter bij elkaar komen en gezamenlijk toch afspraken kunnen maken.

Hulp nodig bij het uit elkaar gaan?

Deskundig Scheiden staat voor jullie klaar! Neem direct contact op.

 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.