Scheidingsdeskundige

Hulp bij scheiding

Jullie staan op een punt in je leven dat je niet meer samen verder wilt. Het vlot niet meer tussen jullie, ruzie en miscommunicatie domineren de relatie. Dan is het tijd om te scheiden. In eerste instantie denk je misschien ‘dat gaat wel lukken’. Maar dan komt er een moment dat je inziet dat er toch meer bij scheiden komt kijken dan je denkt.

Dan is het goed om hulp bij de scheiding te vragen. Deskundig Scheiden en haar scheidingsdeskundigen staan klaar om jullie door het echtscheidingstraject te loodsen.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Welke hulp bij scheiding biedt een scheidingsdeskundige?

Een scheidingsdeskundige geeft onafhankelijke hulp bij een scheiding. Dat kan op het moment dat jullie er gewoon zeker van willen zijn dat het scheidingstraject vlot en zonder hobbels verloopt. Maar het kan ook zijn dat er conflicten zijn ontstaan die het maken van goede afspraken in de weg zitten. Deskundig Scheiden helpt met behulp van gesprekken tot de kern van het conflict te komen en oplossingen aan te dragen waar jullie beide achter staan. Dat doen wij als neutrale partij. Wij staan dus niet als een advocaat één partij bij, maar willen conflicten oplossen met een antwoord waar beide partijen mee geholpen zijn.

hulp bij de scheiding van Deskundig Scheiden

Zeven stappen

Wij bieden hulp bij scheiding in zeven stappen. Jullie kiezen een pakket dat het beste bij jullie situatie past, en aan de hand daarvan doorlopen we samen het echtscheidingstraject. We houden gesprekken om jullie wensen en mogelijkheden in kaart te brengen, we zorgen voor een financieel overzicht, kijken naar bezittingen en vermogen en hoe jullie dat het beste kunnen verdelen. In goed overleg stellen we een echtscheidingsconvenant op. Hebben jullie samen kinderen? Dan stellen we ook een ouderschapsplan op waar alle afspraken over de verzorging en opvoeding van de kinderen in beschreven staan.

Deskundig Scheiden kennismaking

Scheiden in twee maanden

Als alle afspraken helder, eenduidig en naar de tevredenheid van alle betrokken partijen op papier staan en ondertekend zijn dienen wij de processtukken in bij de rechtbank. Als deze zijn goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Het hele echtscheidingstraject neemt ongeveer twee tot drie maanden in beslag. Neem direct contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.