★★★★★ ★★★★★
8.8 (24 beoordelingen)
Hoe kan ik gratis scheiden

Gratis scheiden

Op verschillende websites op het internet wordt gesproken over het fenomeen gratis scheiden. Gratis scheiden zou volgens deze websites mogelijk zijn door de gesubsidieerde bijstand. De gesubsidieerde bijstand is een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand.

Gratis scheiden is echter niet echt reëel en bestaat niet! De aanbieders van het gratis scheiden attenderen namelijk niet op het feit dat de toevoeging die je krijgt van de Raad voor Rechtsbijstand wordt ingetrokken wanneer je eigen vermogen boven de resultaatgrens komt. De resultaatgrens ligt op de helft van het geldende heffingsvrij vermogen. Vaak komt er bij bijvoorbeeld het verkopen van de echtelijke woning geld vrij, ook dit geld wordt meegenomen in de berekening van het eigen vermogen. Hiernaast moet er ook griffierecht worden betaald aan het begin van de echtscheidingsprocedure.

Aan het eind van de streep moet je alsnog ‘de volle pond’ betalen terwijl je eerst nog aanspraak kon maken op de gesubsidieerde bijstand. Om zulke misverstanden te voorkomen werken wij enkel op betaalde basis. Wij vinden het belangrijk dat je direct weet waar je aan toe bent en daarom kiezen wij ervoor om met een all-in tarief te werken.

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
9
“Duidelijk, accuraat, proffesioneel”

Margriet is een pittige dame die snel en duidelijk acteert en handelt.

Ook het All in concept, je weet van te voren wat je kunt verwachten incl. de kosten.

Duidelijkheid en accuratie..
Fijne eigenschappen in tijden van onzekerheid.

Aanrader!

10
“Margriet is helder en duidelijk, persoonlijk maar ook zakelijk tegelijk.”

Margriet heeft ons vanaf begin duidelijk gemaakt dat ze van zuivere en heldere communicatie houdt. Dit is prettig, het proces was overzichtelijk en ze heeft alles in goede banen geleid. Prettige ‘samenwerking ‘ en ik zal haar zeker aanbevelen als je ook voor de situatie komt te staan.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.

  • Wij nemen vandaag nog contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.