Echtscheidingsmediator scheidingsmediator

Echtscheidingsmediator

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Niet alleen moet er veel geregeld worden, de emoties buitelen soms zo snel over elkaar dat je niet meer weet waar je het moet zoeken. Dat kan leiden tot onenigheid, miscommunicatie en soms zelfs ruzie. Terwijl jullie eigenlijk vlot en soepel uit elkaar willen gaan. Dan komt de hulp van een echtscheidingsmediator als geroepen.

Met een echtscheidingsmediator van Deskundig Scheiden kunnen jullie rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Wij hebben ruime ervaring binnen het notariaat en de topadvocatuur. Wij weten hoe en waarom scheidingen kunnen leiden tot een slepend traject vol ruzie en onbegrip en hoe we dit kunnen voorkomen.

Mediation bij echtscheiding

Wat doet een echtscheidingsmediator?

Een echtscheidingsmediator is een onafhankelijke bemiddelaar die conflicten, ontstaan tijdens het scheidingstraject voorkomt en reeds ontstane conflicten helpt op te lossen. Dat doet een mediator door beide kanten van het verhaal te horen en tot de kern van het probleem door te dringen. Een mediator is geen advocaat, en heeft dus geen eenzijdig belang, maar staat neutraal tussen beide partijen in om te werken aan de beste oplossing voor iedereen. Er is nooit sprake van dwang, oplossingen worden op vrijwillige basis aangenomen.

Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Is een mediator hetzelfde als een relatietherapeut?

Nee, een echtscheiding mediator mag je niet verwarren met een relatietherapeut. Hebben jullie meer aan een therapeut, dan kunnen wij jullie een aantal suggesties doen uit ons brede netwerk.

Zitten jullie onderhandelingen helemaal vast en wordt het echtscheidingstraject getekend door ruzie en onbegrip, of willen jullie zelfs niet meer met elkaar praten? Een echtscheidingsmediator van Deskundig Scheiden trekt de onderhandelingen weer vlot en zorgt er voor dat jullie soepel en goed uit elkaar kunnen gaan. Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.