Echtscheidingsdeskundige

Echtscheidingsdeskundige

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan en zijn jullie op zoek naar een manier om dit soepel en goed af te wikkelen? Je zit namelijk niet te wachten om een complex en slepend traject. Dan ga je uit elkaar met een echtscheidingsdeskundige van Deskundig Scheiden. Samen lopen jullie door het scheidingstraject zodat dit snel en zonder hoog prijskaartje wordt afgewikkeld.

Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Wat doet een echtscheidingsdeskundige?

Een echtscheidingsdeskundige van Deskundig Scheiden loodst jullie door het echtscheidingstraject. Onze echtscheidingsdeskundigen hebben een ruime ervaring op het gebied van notariaat en topadvocatuur van Nederland en weten dat gerechtelijke procedures vaak leiden tot een vechtscheiding. Daarom ga je met Deskundig Scheiden uit elkaar zonder advocaat. Door de juridische kennis en kunde zorgt een scheidingsdeskundige er voor dat een echtscheiding niet ontaard in een vechtscheiding.

scheiding regelen

Uit elkaar in zeven stappen

Met een echtscheidingsdeskundige ga je uit elkaar in zeven eenvoudige stappen. Het traject begint met een kennismakingsgesprek. Daarna gaan we over op een inventarisatie. Welke spullen moeten er verdeeld worden, hebben jullie samen een huis, wat zijn jullie wensen en verwachtingen rond de scheiding en de afhandeling daarvan? Daarna maken we een financieel overzicht voor een eerlijke verdeling. Hebben jullie een koopwoning en wil één van beide partners daarin blijven wonen? Dan kijken we of dit financieel haalbaar is.

Soepel uit elkaar met een echtscheidingsdeskundige

Vervolgens worden afspraken gemaakt die we vastleggen in een convenant. Hebben jullie kinderen, dan wordt ook een ouderschapsplan opgesteld. Is alles akkoord dan sturen wij de stukken naar de rechtbank. De rechtbank beoordeelt het echtscheidingsverzoek. Bij akkoord zorgen wij er voor dat de echtscheiding wordt ingeschreven bij jullie gemeente. Daarna is het echtscheidingstraject helemaal afgerond.

Op zoek naar een echtscheidingsdeskundige die jullie soepel en snel door het scheidingstraject loodst? Onze professionals van Deskundig Scheiden staan voor jullie klaar!

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.