Echtscheidingsadvocaten

Echtscheidingsadvocaten

Echtscheidingsadvocaten | Botert het niet meer zo goed tussen je partner en jou? Vliegen de beschuldigingen en het spreekwoordelijke serviesgoed door de keuken en lukt het niet meer om tot elkaar te komen? Dan is het tijd om uit elkaar te gaan.

Je wilt graag voorkomen dat je in een vechtscheiding terecht komt. Dat kost veel meer tijd en geld dan je zou willen. Het liefst wil je zo snel mogelijk uit elkaar tegen een gunstig tarief en zonder te veel gedoe. Het is allemaal immers al moeilijk genoeg, en het liefste wil jullie zo snel mogelijk elk jullie eigen weg weer gaan om een nieuw leven op te bouwen.

Advocaat echtscheiding

Echtscheidingsadvocaten voorkomen vechtscheiding

Daar helpen de echtscheidingsadvocaten van Deskundig Scheiden jullie bij! Onze echtscheidingsadvocaten hebben een ruime ervaring binnen het notariaat en de topadvocatuur van Nederland. Zij weten wat een scheiding tot een vechtscheiding maakt en vooral hoe je dit voorkomt. Met persoonlijke begeleiding van één van onze scheidingsdeskundigen komen jullie samen tot een oplossing in plaats van dit te moeten uitvechten in de rechtszaal.

Voorkom een rechtszaak

Onze echtscheidingsadvocaten zorgen er voor dat een rechtszaak voorkomen wordt. Tijdens een rechtszaak is er vaak sprake van dwang en komen beide partijen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Dit is alles behalve goed voor het soepel laten verlopen van een echtscheiding. En een vlotte scheiding is nu precies wat jullie graag willen. Bovendien brengt een rechtszaak kosten met zich mee die je kan voorkomen door met één van de echtscheidingsadvocaten van Deskundig Scheiden uit elkaar te gaan.

Deskundig Scheiden kennismaking

Scheiden in zeven stappen

Bij Deskundig Scheiden ga je uit elkaar in zeven eenvoudige stappen. Het traject begint met een kennismakingsgesprek waarin we inventariseren welke wensen en (financiële) mogelijkheden jullie hebben. We gaan aan de slag met het opstellen van het convenant. Als dat nodig is kunnen we een mediator inschakelen die jullie helpt met het maken van onderlinge afspraken. Die afspraken moeten vanuit jullie zelf komen, de mediator maakt dit door middel van vragen en antwoorden mogelijk. Wij stellen de processtukken op die jullie bij akkoord ondertekenen. Daarna dienen wij de processtukken in bij de rechtbank. Als de echtscheiding door de rechtbank is goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving van de scheiding bij de gemeente.

Willen jullie uit elkaar tegen een gunstig tarief en zonder veel gedoe? De echtscheidingsadvocaten van Deskundig Scheiden staan voor jullie klaar!

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.