Echtscheidingsmediator Margriet Steenbergen

Echtscheidingsadvocaat

Uit elkaar gaan geeft veel tumult in je leven. Emotioneel, financieel, administratief; het zet even je hele leven op zijn kop. Naast het verwerken van het besluit uit elkaar te gaan moeten ook afspraken gemaakt worden voor de toekomst. Het laatste dat je daar bij wilt hebben is veel gedoe rond de officiële scheiding. Je wilt een echtscheiding waar je snel, soepel en tegelijk met persoonlijk aandacht en hulp doorloopt.

Wat kan je van ons verwachten?

Uit elkaar gaan doe je met de hulp van een echtscheidingsadvocaat van Deskundig Scheiden. Deze kan je precies vertellen wat er allemaal geregeld moet worden en hoe je dit het beste aan kan pakken. Met de hulp van een echtscheiding advocaat ga je met een grote boog om een vechtscheiding heen en voorkom je fouten die je nog lang in de toekomst kunnen achtervolgen.

Echtscheiding aanvragen

Welke hulp mag je verwachten van een echtscheidingsadvocaat?

Een echtscheidingsadvocaat biedt hulp op verschillende vlakken bij het scheiden. Er wordt bijvoorbeeld hulp geboden bij financiële zaken, zoals partner- en kinderalimentatie, de woning en belasting. Daarnaast biedt de advocaat hulp bij juridische zaken als de verdeling van de inboedel en het doorlopen en ondertekenen van documentatie zoals het ouderschapsplan. Ten slotte ondersteunt en adviseert een echtscheidingsadvocaat bij de rechten en plichten tijdens het scheiden, zoals die van de ouders als er kinderen zijn, over familierecht en de omgangsregeling.

Scheiden

Wie kan bij Deskundig Scheiden terecht?

Iedereen die wil scheiden kan bij een echtscheidingsadvocaat terecht, ongeacht de situatie. Of je nu samenwoont, getrouwd bent, of je kinderen hebt of niet. Ook biedt een echtscheidingsadvocaat hulp bij bijvoorbeeld het opstellen van een alimentatieberekening of een ouderschapsplan. Ondernemer en scheiden? Ook dan biedt Deskundig Scheiden hulp.

Nieuwe start

Uit elkaar gaan betekent het einde van een hoofdstuk, maar ook een nieuw begin. Een echtscheidingsadvocaat van Deskundig Scheiden neemt je aan de hand om de best mogelijke start te maken op die nieuwe weg. Neem direct contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.