Een scheidingsdeskundige of bemiddelaar in Steenwijk 

Je wilt zo snel mogelijk scheiden in Steenwijk, maar je wilt geen rechtszaak. Dat begrijpen wij goed. Je wilt namelijk niet veel tijd en geld besteden aan een rechtszaak. 

Een rechtszaak zorgt er ook voor dat de kinderen de dupe worden van de scheiding. Dat is niet wat je wilt. Sterker nog; je mag het je kinderen ook niet aan doen.  Je wilt het liefst snel scheiden zonder advocaat. Met het bezoeken van deze website ben je al op de goede weg. Deskundig Scheiden  is het beste scheidingskantoor in Steenwijk en omgeving.  

Onze scheidingsdeskundigen, juristen, bemiddelaars en mediators kunnen alles dat met echtscheidingen te maken heeft voor je regelen. In een vroeg stadium kan Deskundig Scheiden ervoor zorgen dat je niet verwikkeld raakt in een vechtscheiding. 

De coronacrisis

Scheidingsdeskundige Steenwijk

Of je nu gehuwd bent in gemeenschap van goederen of in beperkte gemeenschap van goederen, of als het gaat om de beëindiging van een samenlevingsovereenkomst of een geregistreerd partnerschap, dat maakt voor ons niet uit. Deskundig Scheiden heeft verstand van alles wat met scheiden te maken heeft. Deskundig Scheiden kan je advies geven over alle vormen van uit elkaar gaan. 

Belangrijke onderwerpen die besproken moeten worden: 

 • De verdeling van de gemeenschap
 • De afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden 
 • De verdeling van de woning
 • De omgangsregeling met betrekking tot de kinderen
 • Het ouderschapsplan 
 • De kinderalimentatie
 • De partneralimentatie
 • De verdeling/verrekening van pensioenen
 • De vermogensrechtelijke verdeling van de onderneming
Manipulator

Wat als je partner niet meewerkt aan de scheiding? 

In eerste instantie is dat voor Deskundig Scheiden geen probleem. Het is zaak om je partner om tafel te krijgen en hem of haar in te laten zien dat een vechtscheiding enkel leidt tot verliezers. Zowel in emotioneel als financieel opzicht. Het is de kunst om emoties en zaken gescheiden te houden. Daar helpen wij je bij. Wij zijn namelijk onpartijdig en onafhankelijk. Wij hebben veel zaken succesvol afgerond zonder dat het komt tot een rechtszaak.  

Scheiden

Emoties 

Een scheiding is verdrietig en ingrijpend. Dat begrijpen wij heel goed. Een scheiding brengt emoties met zich mee. Als je in een scheiding bent beland, dan is het moeilijk om zaken en emoties van elkaar gescheiden te houden. Wij kijken met een ‘helicopterview’ naar de situatie. Wij zorgen ervoor dat de scheiding zakelijk en juridisch correct afgehandeld wordt en verliezen de emotionele kant van de zaak niet uit het oog. 

Juridische begeleiding 

Deskundig Scheiden helpt jou en je ex-partner bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Deskundig Scheiden heeft alle juridische kennis in huis die nodig is voor een correcte afwikkeling van een echtscheiding. Bij een scheidingsdeskundige in Steenwijk kan u alle hulp krijgen op juridische gebied.

Onderneming en scheiden 

Als je ondernemer bent en je bent van plan om te gaan scheiden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij waken ervoor dat de besloten vennootschap, de vennootschap onder firma of de eenmanszaak niet in financieel zwaar weer komt als gevolg van de scheiding. Dit kan consequenties hebben voor jou en je ex-partner. Wij hebben de juis

Scheiden Meppel

Kosten Deskundig Scheiden 

Deskundig Scheiden hanteert all-in tarieven. Op deze wijze weet je vooraf waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten achteraf. Vraag gerust naar de tarieven en de betalingsmogelijkheden. 

Ben jij woonachtig in Steenwijk en omgeving en wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Gedurende de corona-crisis houden wij de door het RIVM opgelegde maatregelen in acht. Fysiek contact is niet noodzakelijk. Desgewenst kan een gesprek plaatsvinden door middel van telefoon, videogesprek, e-mail of WhatsApp. 

Scheiden

Contact opnemen of een gratis kennismaking bij echtscheidingsadvocaat Steenwijk?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en kijk of Deskundig Scheiden jou en jouw toekomstige ex-partner kan begeleiden in dit lastige traject.

Contact

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


  Wij nemen vandaag nog contact met u op.