scheiden

Scheiden zonder advocaat in Ruinerwold?

Mediation of scheidingsbemiddeling is inmiddels een begrip. Het is algemeen bekend dat scheidingsadvocaten conflicten alleen maar erger maken en dat zij niet zoeken naar oplossingen. Scheidingsadvocaten willen namelijk procederen. Daardoor krijg je een rechtszaak.

In de regio Ruinerwold is Deskundig Scheiden het beste kantoor die jou en je aanstaande ex-partner kan begeleiden bij de scheiding, zonder tussenkomst van een dure advocaat.

De Scheidingsdeskundigen, mediators en juristen van Deskundig Scheiden gaan heel anders te werk dan een scheidingsadvocaat. Een echtscheidingsadvocaat behartigt de belangen van één partij in een conflict. Een mediator werkt met beide partijen. Een mediator is onpartijdig en neutraal en zorgt ervoor dat de scheiding netjes en spoedig verloopt. Deskundig Scheiden denkt in oplossingen en niet in het creëren van conflicten.

Mediation in Ruinerwold

Deskundig Scheiden is er voor jou en je ex-partner. Bij een scheiding moet je alles goed regelen. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan in de topadvocatuur van Nederland en weten als geen ander dat je niet per definitie hoeft te procederen. Een rechtszaak is niet nodig. Alleen een Scheidingsdeskundige van Deskundig Scheiden kan je daarbij helpen. Die kent de kneepjes van het vak. Tijdens de mediation regelen wij voor jou en je aanstaande ex-partner alles in goed overleg. Wij zien erop toe dat dat alles van A t/m Z  juridisch juist is. Dan kom je later niet voor verassingen te staan.

Wilt je meer weten over scheiden en mediation in Ruinerwold, dan kun je ons bellen, mailen, of het contactformulier invullen. Nu COVID-19 ons land beheerst, kunnen er ook videogesprekken plaatsvinden zodat fysiek contact niet noodzakelijk is. 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.