huwelijkse voorwaarden

Zo snel mogelijk scheiden in Ruinen 

Je bent het met elkaar eens. Jullie gaan scheiden. Maar wat nu? 

Bij een scheiding moet er van alles geregeld worden. Afspraken over de verdeling van de gemeenschap van goederen, de omgangsregeling met de kinderen, de kinder- en partneralimentatie en de verdeling van de pensioenen moeten worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Maar hoe regel je alles en wat als communiceren met je partner niet meer wil? 

Hiervoor heb je hulp nodig. Je bent zelf niet juridisch onderlegd en ook de communicatie met je partner loopt stroef. Geen paniek. In de regio Ruinen is Deskundig Scheiden het beste kantoor dat jou en je partner kan helpen bij de begeleiding en afwikkeling van de scheiding. Ook wordt er stil gestaan bij de onderlinge communicatie. 

Scheiden Ruinen

Zo snel?

Deskundig Scheiden helpt jou en je partner om de processtukken in te dienen bij de rechtbank. Je hoeft niet persoonlijk voor de rechtbank te verschijnen. Met de hulp van onze medewerkers kun je al binnen 2 á 3 maanden gescheiden zijn. “Zo snel?”, vraag je je af. 

Inderdaad. Veel rechtbanken hebben achterstanden van een half jaar voor het verwerken van schriftelijke echtscheidingen. Deskundig Scheiden heeft nauwe contacten met de griffie van diverse rechtbanken om binnen 2 weken een beschikking te geven. Hoe sneller de beschikking er is, hoe sneller je toeslagen kunt aanvragen. 

Zijn jullie het eens?

Ben je het niet eens met je partner over de scheiding of de dingen die je moet regelen?

Blijf rustig, hoe moeilijk dat ook is. Ga niet onnodig de stap maken naar dure advocaten. Vraag de hulp van één van onze Scheidingsdeskundigen of mediators. Zij hebben meer dan voldoende inzicht en kennis om jou en je partner te helpen.  

Wij helpen jou en je partner om samen een oplossing te vinden voor dingen waar je het maar niet over eens kunt worden. Wij denken met jou en je partner mee en geven je alle hulp die noodzakelijk is voor een snelle en nette afwikkeling van de scheiding, zodat een gerechtelijke procedure (een vechtscheiding) kan worden voorkomen. 

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.