Echtscheiding Zwolle

Wonen jullie in Zwolle of omgeving en hebben jullie besloten dat het beter is uit elkaar te gaan? Dan wil je graag soepel en vlot door het echtscheidingstraject. Ut elkaar gaan brengt al genoeg emotie met zich mee, je wilt je dan niet druk hoeven maken over een ingewikkeld echtscheidingstraject. Dus doorloop je een echtscheiding in Zwolle via Deskundig Scheiden. Met één van onze professionals ga je vlot door het traject en hoef jij je geen zorgen te maken dat je iets vergeet of over het hoofd ziet.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Zeven stappen

Bij ons ga je uit elkaar in zeven stappen. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we samen de wensen en mogelijkheden inventariseren. We kijken naar de financiën en wat daar binnen mogelijk is voor bijvoorbeeld het uitkopen van een partner als jullie een koophuis hebben en één van beide partners wil in het huis blijven wonen.

Daarna stellen we een echtscheidingsconvenant op. Hierin staan alle afspraken die gemaakt zijn over de scheiding, de verdeling van het vermogen en alles rond eventuele kinderen. Wij stellen de processtukken op, die we aan de rechtbank sturen voor akkoord. Is de rechtbank akkoord dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Uit elkaar gaan met koophuis

Een soepele echtscheiding Zwolle

Onze professionals hebben ruime ervaring met echtscheidingen en in de topadvocatuur. Loopt het echtscheidingstraject stroef, bijvoorbeeld omdat jullie onderling geen afspraken kunnen maken? Dan bestaat de kans dat een echtscheiding uitloopt op een vechtscheiding. Dankzij de kennis en ervaring van onze professionals komt het echter niet zo ver. Samen lossen jullie eventuele meningsverschillen op zodat er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Mogelijk wordt daarvoor de hulp ingeroepen van een mediator, die door middel van praten tot de kern van het probleem doordringt zodat miscommunicatie uit de wereld wordt geholpen.

Een echtscheiding in Zwolle hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met Deskundig Scheiden gaan jullie vlot uit elkaar.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.