Echtscheidingsmediator scheidingsmediator

Echtscheiding regelen

Niet iedere relatie behoudt zijn gouden randje. Soms kan er een moment komen dat het niet meer botert tussen twee partners. Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Maar een echtscheiding regelen, hoe doe je dat?

De eerste stap die je neemt als je een echtscheiding wilt regelen is het vinden van de juiste hulp en begeleiding. Deskundig Scheiden neemt je bij de hand in het echtscheidingsproces, helpt je bij het maken van afspraken en schetst een goed beeld van de (financiële) consequenties van uit elkaar gaan. Hoe willen jullie de verdeling van goederen regelen? Hebben jullie kinderen, een koophuis, huisdieren? Een echtscheiding brengt vaak (financieel) vooruit plannen met zich mee. Samen met Deskundig Scheiden stellen jullie het juiste plan van aanpak op, voor de korte en langere termijn.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Zeven eenvoudige stappen

Een echtscheiding regel je bij ons in zeven eenvoudige stappen. We starten met een kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen inventariseren en kijken naar de mogelijkheden. Ook maken we een overzicht van het te verdelen vermogen en bezit, en een financieel overzicht om een goede en eerlijke verdeling te maken. Hebben jullie kinderen? Dan stellen we samen een ouderschapsplan op waarin alle afspraken rond zorg en opvoeding van de kinderen worden vastgelegd. Vervolgens maken we samen een echtscheidingsconvenant, waarin de afspraken staan die jullie samen gemaakt hebben.

Scheiden

Echtscheiding regelen in twee maanden

Hebben jullie alle afspraken helder en naar tevredenheid op papier staan? Dan nemen wij de processtukken door. Daarna zetten jullie de handtekening onder de documenten en dienen wij alles in bij de rechtbank. Na goedkeuring door de rechtbank zorgen wij er ook voor dat echtscheiding officieel bij de gemeente wordt ingeschreven. De scheiding hoeft dan niet langer dan twee tot drie maanden te duren.

Wil je snel, eenvoudig en zonder veel gedoe een echtscheiding regelen? Deskundig Scheiden staat voor jullie klaar! Neem direct contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.