scheiding regelen waar beginnen

Echtscheiding Drenthe

Echtscheiding Drenthe | Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan en wonen jullie in de provincie Drenthe? Maak het jezelf dan niet te moeilijk en ga uit elkaar onder begeleiding van een professional van Deskundig Scheiden. Hiermee lopen jullie soepel en vlot door het echtscheidingstraject en hoef je niet bang te zijn iets over het hoofd te zien.

Uit elkaar gaan is niet altijd even makkelijk. Emoties kunnen hoog oplopen, jullie moeten samen veel regelen en afspraken moeten worden gemaakt. Als je dit allemaal zelf wilt regelen bestaat de kans dat je iets over het hoofd ziet. En het laatste dat je wilt is er na de scheiding achter komen dat je iets vergeten bent, bepaalde afspraken niet goed gemaakt hebt of dat je een keuze hebt gemaakt die je financieel toch niet blijkt te kunnen dragen. Ga je uit elkaar met Deskundig Scheiden, dan weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat alle afspraken goed en zorgvuldig gemaakt worden.

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Zeven stappen

Met Deskundig Scheiden ga je uit elkaar in zeven eenvoudige stappen. Dat begint met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een inventarisatie van jullie bezit. We maken een financieel overzicht, waarin we ook kijken welke keuzes jullie willen maken over bijvoorbeeld het koophuis en de alimentatie, en of dit financieel haalbaar is. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de korte termijn, maar ook naar de voorzienbare toekomst.

Echtscheiding Drenthe

Convenant bij echtscheiding Drenthe

Vervolgens worden alle afspraken vastgelegd in een convenant. Hebben jullie kinderen? Dan wordt hierin ook een ouderschapsplan opgenomen met afspraken rond de kinderen. De processtukken worden opgesteld en aan de rechtbank gestuurd. Als de rechtbank akkoord is zorgt Deskundig Scheiden voor de inschrijving bij de gemeente.

Willen jullie een echtscheiding aanvragen in Drenthe? Kies dan voor Deskundig Scheiden! Samen met een professional lopen jullie snel en soepel door het echtscheidingstraject.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.