Fysiek contact niet noodzakelijk!

Nu het Coronavirus (COVID-19) ook Nederland heeft bereikt, proberen mensen zoveel als mogelijk fysiek contact met anderen te vermijden. Veel kantoren en instanties zijn al gesloten, omdat mensen genoodzaakt zijn thuis te werken en thuis te blijven. Op deze wijze kan besmetting voorkomen worden.

Mediations en de afwikkeling van scheidingen kunnen gewoon doorgaan. Wij zijn erop voorbereid dat fysiek contact niet nodig is. Deskundig Scheiden werkt sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland met videogesprekken. De betrokkenen; de Scheidingsdeskundige e/of de mediator, partij 1 en partij 2 kunnen via een videogesprek persoonlijk contact met elkaar hebben om zaken rondom de scheiding te bespreken en netjes af te wikkelen.

Rechtbanken wikkelen schriftelijke zaken gewoon af. Het kan iets langer duren eer de rechtbank een beschikking geeft, maar de wachttijd is tot dusverre niet lang. Tot nu toe zijn de gemeentelijke instanties ook nog open.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Deskundig Scheiden via 0528-745698 of info@deskundigscheiden.nl. Op de website van Deskundig Scheiden tref je een button aan voor een videogesprek.

Beoordelingen
Wat cliënten over ons zeggen
10
“Zeer snel en vakkundig geholpen”

Vakkundig geholpen

Alleen maar stukken aanleveren en

Aangegeven wat we wilden,

De rest werd door Deskundigscheiden geregeld

10
“Gewoon heel goed en deskundig”

Scheiden is niet leuk ! , en ingewikkeld. En als er dan iemand is die samen met je alles bekijkt, uitlegt, op papier zet en keer op keer alles met je( of zoals hier beide) doorneemt. Dan ben je daar blij mee, het neemt een deel van de spanning weg. Margreet was voor ons een zeer goede begeleider, ze gaf rust.

Gratis videogesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis videogesprek.

  • Wij nemen vandaag nog contact met u op.