Bureau echtscheiding Assen

Hebben jullie besloten om uit elkaar te gaan? Dan wil je het liefst scheiden op een zo vlotte en eenvoudige manier mogelijk. De periode rond een echtscheiding is al ingewikkeld genoeg en je zit niet te wachten op een slepend traject waarin je alles zelf uit moet zoeken.

Woon je in Assen of omgeving? Kies dan voor het bureau echtscheiding in Assen van Deskundig Scheiden. Samen met een professional loop je door het echtscheidingstraject zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet en alles goed geregeld is.

Bureau echtscheiding Assen

Echtscheiding regelen bij Deskundig Scheiden

Uit elkaar zonder advocaat

Een professional wil niet zeggen ‘advocaat’. Aan een advocaat hangt een prijskaartje en maakt scheiden vaak duurder. Mits jullie niet in een vechtscheiding raken is een advocaat helemaal niet nodig. Alleen aan het einde van het traject is een advocaat even nodig. Hij of zij is namelijk de enige die de processtukken bij de rechtbank in mag leveren. Onze professionals zijn scheidingsdeskundigen. Zij helpen jullie door het echtscheidingstraject en zorgen er voor dat alles goed geregeld wordt.

Scheiden, wat moet ik regelen?

Mediator bij scheiding

Blijkt dat jullie niet goed onderling afspraken kunnen maken, bijvoorbeeld omdat er steeds miscommunicatie of zelfs ruzie ontstaat? Dan kan een echtscheiding uitlopen in een vechtscheiding. Onze scheidingsdeskundigen hebben een ruimte ervaring in de advocatuur en met echtscheidingen. Zij weten waar een echtscheiding kan veranderen in een vechtscheiding en doen er alles aan om dit waar mogelijk te voorkomen. Bijvoorbeeld door een mediator aan te raden als de onderhandelingen niet soepel lopen. Met een mediation praten jullie over waar de knelpunten zitten om tot de kern van het probleem te komen. Jullie trekken de communicatie weer vlot zodat goede afspraken gemaakt kunnen worden.

Op zoek naar een bureau echtscheiding in Assen?

Op zoek naar een bureau echtscheiding in Assen zodat jullie goed door het echtscheidingstraject gaan? Met de begeleiding van Deskundig Scheiden gaat jullie soepel uit elkaar.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.