Beste scheidingsadvocaat

Beste scheidingsadvocaat

Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan wil je dat het liefst op een soepele en vlotte manier doen. Je zit niet te wachten op gedoe, ingewikkelde formulieren en dure advocaten. De situatie is immers al lastig genoeg. Maar als je eens op internet kijkt naar wat er allemaal geregeld moet worden bij een scheiding dan zie je het ook niet echt zitten om zelf allemaal te doen. Dus ga je op zoek naar de beste scheidingsadvocaat die jullie professioneel en persoonlijk door het echtscheidingstraject helpt. Die vind je bij Deskundig Scheiden.

Scheiden met een eigen woning

Scheiden in zeven eenvoudige stappen

Bij Deskundig Scheiden gaan jullie uit elkaar in zeven eenvoudige stappen onder begeleiding van de beste scheidingsadvocaat. Jullie beginnen met een intakegesprek waarin de wensen en mogelijkheden worden geïnventariseerd. Samen stellen jullie een financieel overzicht op en kijken naar de te verdelen boedel. Alles wordt vastgelegd in een convenant. Hebben jullie samen één of meerdere kinderen? Dan wordt een ouderschapsplan opgesteld. Hebben jullie samen een koophuis? Dan wordt er gekeken naar de beste mogelijkheid: verkopen of een van beide partners het huis over laten nemen. Vervolgens worden alle processtukken opgesteld.

Scheiden en eigen woning

Beste echtscheidingsadvocaat

Deze processtukken nemen jullie op je gemak nog eens door en tekenen alles vervolgens voor akkoord. Wij dienen de stukken in bij de rechtbank. Bij de Nederlandse wet mag alleen een advocaat dit doen. Zijn de stukken door de rechtbank goedgekeurd, dan zorgen wij voor de inschrijving van de scheiding bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Van het kennismakingsgesprek tot het moment dat de punt achter de inschrijving bij de gemeente wordt gezet neemt twee tot drie maanden in beslag. Uit elkaar gaan via Deskundig Scheiden is dus niet alleen soepel en professioneel, het gaat ook nog eens heel snel.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.