Echtscheidingsmediator scheidingsmediator

Beste Echtscheidingsadvocaat

Als jij en je partner hebben besloten uit elkaar te gaan wil je dat het liefst op een soepele en professionele manier doen. Dan zoek je de beste echtscheidingsadvocaat die jullie persoonlijk en vlot door het echtscheidingsproces heen helpt.

Bij Deskundig Scheiden staan de beste echtscheidingsadvocaten voor jullie klaar. Wij hebben ruime ervaring binnen het notariaat en de topadvocatuur van Nederland. Met begeleiding van één van onze echtscheidingsadvocaten voorkom je dat een echtscheiding een vechtscheiding wordt en kunnen jullie samen alles regelen. Onze echtscheidingsadvocaten zijn bekend met alle soorten scheidingen, van het eenvoudig scheiden van tafel en bed tot een complexe echtscheiding met koopwoning, kinderen en een gezamenlijk bedrijf.

Scheiden met een eigen woning

Scheiden in zeven stappen

Scheiden doe je bij Deskundig Scheiden in zeven eenvoudige stappen. We beginnen met een kennismaking waarin we jullie wensen inventariseren en de voor jullie beste mogelijkheden uitzoeken. Daarna gaan we het hebben over de financiën, maken daar een overzicht van en kijken naar de financiële toekomst. Vervolgens stellen we een convenant op waar jullie beide achter staan. Ten slotte worden de processtukken doorgenomen, gecontroleerd en ondertekend. Wij dienen vervolgens alles voor jullie in de bij rechtbank en zorgen na goedkeuring voor de inschrijving bij de gemeente.

Scheiden en eigen woning

Snel uit elkaar

Als je uit gaat van het stappenplan duurt de afwikkeling van de scheiding gemiddeld twee tot drie maanden. Maar hoe vlot of lastig het scheidingstraject ook verloopt, bij Deskundig Scheiden krijg je de beste begeleiding van een echtscheidingsadvocaat.

Voor welke scheidingen kan je het beste bij ons terecht?

Deskundig Scheiden is er voor iedereen. Niet alleen als je een scheiding wilt aanvragen. We kunnen je bijvoorbeeld ook helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan, van dienst zijn bij het ontbinden van een buitenlands huwelijk of wanneer jij en je partner uit elkaar gaan maar samen een onderneming hebben.

Neem dus gerust contact op met één van onze beste echtscheidingsadvocaten voor de beste hulp bij een scheiding, in welke situatie je ook zit!

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.