Beste scheidingsadvocaat

Advocaat voor scheiding

Hebben jullie besloten om te scheiden? Dan is het tijd voor de tweede stap: hoe zet je het echtscheidingstraject in gang? Als je gaat zoeken op internet kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Jullie bezit en vermogen moet verdeeld worden, jullie hebben kinderen en een koophuis en bij wie mogen de hond en het konijn blijven?

Het liefst gaan jullie zonder veel gedoe uit elkaar, soepel en vlot met behulp van iemand die jullie door het echtscheidingstraject kan leiden. Dan heb je een advocaat voor scheiding nodig. Met een echtscheidingsadvocaat van Deskundig Scheiden gaan jullie soepel uit elkaar onder professionele en persoonlijke begeleiding.

Advocaat voor scheiding

Advocaat voor scheiding zonder duur prijskaartje

Met een advocaat voor scheiden van Deskundig Scheiden maken jullie alle afspraken rond een eerlijke verdeling van de boedel en het vermogen. Daarbij betaal je overigens niet het dure prijskaartje van een advocaat. Een advocaat voor scheiding kan bijna het hele scheidingstraject aan de zijlijn blijven staan. Het enige moment dat de advocaat in actie komt is wanneer de processtukken ingediend moeten worden bij de rechtbank. Bij de Nederlandse wet is het verplicht dat dit gedaan wordt door een advocaat.

Deskundig Scheiden kennismaking

Uit elkaar in zeven stappen

Bij Deskundig Scheiden ga je uit elkaar in zeven eenvoudige stappen. We beginnen met een oriënterend gesprek om jullie wensen te inventariseren en de mogelijkheden door te nemen. We maken een overzicht van de financiële situatie en kijken daarbij ook naar de toekomst. Daarna stellen we een echtscheidingsconvenant op, en eventueel een ouderschapsplan als jullie één of meerdere kinderen hebben. Als jullie akkoord zijn met alle afspraken stellen wij de processtukken op, die jullie vervolgens ondertekenen. Wij dienen alles in de bij de rechtbank en zorgen er voor dat de echtscheiding officieel wordt ingeschreven bij jullie gemeente als de rechtbank akkoord heeft gegeven.

Advocaat voor scheiding nodig? Deskundig Scheiden staat voor jullie klaar om jullie door het echtscheidingstraject te helpen. Bij ons kan je al binnen twee tot drie maanden uit elkaar zijn. Neem direct contact op.

Gratis adviesgesprek

Neem contact op voor vragen of een gratis adviesgesprek.


    Wij nemen vandaag nog contact met u op.